Šanca stať sa internetovou osobnosťou Junior Internet 2017

Streda, 11.01.2017 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Blogeri či youtuberi, programátori webových stránok, vývojári mobilných aplikácií, grafickí dizajnéri, ale aj copywriteri a textári dostávajú šancu stať sa internetovou osobnosťou. Prišla ich chvíľa. Prihlásiť sa do jednej zo šiestich súťažných kategórií Junior Internetu so svojim projektom sa môže každý  mladý internetový tvorca. Asociácia pre mládež, vedu a techniku – AMAVET spustila  registráciu do 12. ročníka súťaže JUNIOR INTERNET. Prihlásiť svoje práce môžu žiaci základných a stredných škôl na stránke www.juniorinternet.sk do 26. februára 2017, 23:59 h.

Autori najlepších prác budú pozvaní na súťažnú konferenciu – finále, kde svoje projekty verejne odprezentujú pred odborníkmi z online biznisu, ďalšími kreatívnymi tvorcami, žiakmi a študentmi, či pedagógmi a návštevníkmi.

Súťažné projekty hodnotí odborná porota v kategóriách JuniorWEB, JuniorBLOG, JuniorDESIGN, JuniorAPP, JuniorTEXT a JuniorLEARN.

JuniorWEB – prihlasovanie vlastných webových stránok, webových aplikácií, vlastných vyvinutých/naprogramovaných CMS, ktoré sú umiestnené na internete.

JuniorDESIGN – prihlasovanie vytvorených digitálnych grafických prác, plagátov, kresieb, dizajn manuálov, koláží a akýchkoľvek iných elektronických grafických prác, umiestnených na internete.

JuniorTEXT – prihlasovanie textov na vyhlásenú tému, ktorú zverejníme 16. januára. Slohový útvar je ľubovoľný. Rozsah súťažného textu má predpísaných minimálne 1000 znakov a musí byť umiestnený na internete s uvedením jeho autora.

JuniorBLOG – prihlasovanie vlastných blogov, fotoblogov, videoblogov, teda stránok/kanálov, kde sa nachádza jedinečný autorský obsah bez ohľadu na tému. Na rozdiel od kategórie JuniorWEB sa primárne nehodnotí vývojová/programátorská časť, ale obsah a forma.

JuniorAPP – prihlasovanie mobilných aplikácií pre tablety a smartfóny.

JuniorLEARN – kategória pre weby a aplikácie poskytujúce vzdelávací obsah, weby škôl, miest, obcí, prípadne regiónov. 

Konferencia sa bude konať už tradične na Fakulte informatiky a informačných technológií STU v Bratislave počas mesiaca knihy a internetu od 31. marca do 1. apríla 2017.

Všetky informácie nájdeš tu www.juniorinternet.sk.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.020 s.