Návod na použitie kondómu (prezervatív)

Prírodné vedy » Biológia

Autor: mamicka
Typ práce: Referát
Dátum: 27.12.2015
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 176 slov
Počet zobrazení: 3 907
Tlačení: 212
Uložení: 211

Návod na použitie kondómu (prezervatív)

Používanie prezervatívov

- Prezervatív nasaďte na stoporený penis. Výtok, ktorý sa na začiatku erekcie často uvoľňuje, môže obsahovať spermie a baktérie pohlavne prenosných chorôb - preto prezervatív nasadzujte pred akýmkoľvek kontaktom medzi penisom a vaginálnou oblasťou.
 
- Opatrne odtrhnite jednu stranu balenia tak, aby ste pritom nepoškodili vložený prezervatív. Prezervatív opatrne vyberte.
 
- Vzduch uzavretý v prezervatíve môže spôsobiť jeho prasknutie. Stlačte preto koniec prezervatívu medzi palcom a ukazovákom a nasaďte prezervatív na stoporený penis tak, aby navinutie bolo na vonkajšej strane.
 
- Prezervatív jemne odviňte po celej dĺžke penisu, pričom stále pridržiavajte jeho konček. Presvedčte sa, či prezervatív zostáva celý čas nasadený. Ak dôjde k jeho stiahnutiu, je treba pre ďalšie pokračovanie styku použiť nový prezervatív.
 
- Penis vytiahnite hneď po vyvrcholení. Prezervatív pritom pevne pridŕžajte pri koreni penisu. Prezervatív stiahnite až po úplnom vytiahnutí penisu. Dajte pozor, aby ani prezervatív, ani penis neprišli do styku s telom partnerky.
 
- Použitý prezervatív zabaľte do papierového obrúska a hygienicky ho odstráňte (nesplachujte ho do toalety).

Prezervatív za žiadných okolností nepoužívajte viac ako 1 krát!!!

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Prírodné vedy » Biológia

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.016 s.
Zavrieť reklamu