Používa sa čokoláda aj v kozmetike?

Prírodné vedy » Biológia

Autor: petuska1
Typ práce: Referát
Dátum: 13.02.2014
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 340 slov
Počet zobrazení: 3 105
Tlačení: 282
Uložení: 310
Používa sa čokoláda aj v kozmetike?
Vedeli ste, že čokoláda už neslúži len ako cukrovinka ale stala sa obľúbeným produktom aj v kozmetike? Môžete si ju dopriať v podobe čokoládovej masáže (obr.č.13), zábalu dokonca aj kúpeľa a budete sa potom cítiť oddýchnutá a zrelaxovaná, a pritom vaša pokožka bude vo výbornom stave.

9.1. 
Čo je to čokoládový lifting?
Je to jedinečné profesionálne kozmetické ošetrenie zatiaľ len v salónoch, nie na domáce použitie. Takáto čokoláda obsahuje kakaové maslo, esenciálne oleje, minerálne látky, vitamíny A,B,D,E, ktoré majú vynikajúce spevňujúce, hydratačné a regeneračné účinky.

9.2. 
Prečo sa pri tom používa práve čokoláda?
Vďaka omamnej vôni, povzbudzujúcemu účinku a bohatému množstvu výživných látok je kakao vynikajúcou látkou na výrobu produktov na starostlivosť o pleť a telo. Kozmetická kakaová rada na pleť obsahuje  čistiace mlieko, tonikum, ochranný krém, peeling, masážny krém s kakaovým maslom, čokoládovú hydratačnú masku (obr.č.14) a kakaový lifting, ktorý sa nanáša štetcom aj na očné viečka.

9.3. 
Je to masáž alebo sa jedná o čokoládový zápal?
Môžete sa rozhodnúť pre čokoládový zábal, čokoládovú masáž alebo čokoládovú kúru na tvár a dekolt. Napríklad čokoládová masáž je rovnako intenzívna ako iné masáže, uvoľní Vaše telo a zbaví Vás bolesti a únavy. Čokoláda vráti pokožke pružnosť a dokonca pomáha redukovať strie, s ktorými sa trápia najmä ženy po pôrode. Čokoládový zápal zas pôsobí na telo detoxikačne, antistresovo a uvoľňujúco.

9.4. 
Aké má účinky tento lifting? Prečo je dobré ho podstúpiť?
V kombinácii s profesionálnymi masážnymi technikami Vám zaručia skutočný čokoládový zážitok. Kakao tiež pôsobí na pleť a telo ako silný antioxidant, chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi, bojuje proti voľným radikálom a obnovuje štruktúru pleti.

9.5. 
Pre koho je tento lifting určený?
Určené je to pre ženy od 25 r. vyššie, ktoré si chcú zachovať mladosť, prirodzenú krásu, zdravý lesk, pružnosť tváre, dekoltu, hydratáciu, zjemnenie a vypnutie tváre na nepoznanie.

9.6. 
Ako prebieha napríklad lifting tváre?
Toto profesionálne ošetrenie pozostáva z masáže tváre s kakaovým maslom. Táto hmota sa nanáša štetcom na tvár, krk a očné viečka. Táto procedúra trvá približne 2 hodiny. Po troch týždňoch by sa však mala celá procedúra opakovať.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#pleťové zábaly #chránené živočíchy #masáž tváre #regereačná kozmetika #Lekárska kozmetika


Odporúčame

Prírodné vedy » Biológia

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.019 s.
Zavrieť reklamu