Rôzne typy čokolády
Autor: petuska1
Typ práce: Referát
Typ práce: Referát
Dátum: 13.02.2014
Jazyk:
Jazyk:
Rozsah: 113 slov
Počet zobrazení: 2 808
Počet zobrazení: 2 808
Tlačení: 297
Uložení: 288
Uložení: 288
Rôzne typy čokolády
Čokoláda je veľmi populárna položka a je dostupná v mnohých variantoch. Rôzne formy a chute čokolády sú vytvárané obmeňovaním množstva prísad.
2.1.1 Nesladená čokoláda
Čistý čokoládový nápoj, rovnako známa aj ako horká čokoláda alebo čokoláda na varenie. Je to nemiešaná čokoláda: mleté pražené čokoládové zrná bez prísad dávajú silnú, hlbokú čokoládovú chuť všetkým sladkostiam, do ktorých sú pridané. I s pridaným cukrom sú používané ako základ vrstvových tôrt, koláčkov, cukrovín, keksov a pod.
2.1.2 Tmavá čokoláda
čokoláda bez mlieka ako prísady, niekedy nazývaná ako obyčajná čokoláda. Oficiálne sa v USA nazýva „Sladká Čokoláda“ a vyžaduje 15% koncentrácií čokoládového moku. Európske normy špecifikujú minimálne 35 % kakaovej sušiny.
Čokoláda je veľmi populárna položka a je dostupná v mnohých variantoch. Rôzne formy a chute čokolády sú vytvárané obmeňovaním množstva prísad.
2.1.1 Nesladená čokoláda
Čistý čokoládový nápoj, rovnako známa aj ako horká čokoláda alebo čokoláda na varenie. Je to nemiešaná čokoláda: mleté pražené čokoládové zrná bez prísad dávajú silnú, hlbokú čokoládovú chuť všetkým sladkostiam, do ktorých sú pridané. I s pridaným cukrom sú používané ako základ vrstvových tôrt, koláčkov, cukrovín, keksov a pod.
2.1.2 Tmavá čokoláda
čokoláda bez mlieka ako prísady, niekedy nazývaná ako obyčajná čokoláda. Oficiálne sa v USA nazýva „Sladká Čokoláda“ a vyžaduje 15% koncentrácií čokoládového moku. Európske normy špecifikujú minimálne 35 % kakaovej sušiny.
Podobné práce | Typ práce | Rozsah | |
---|---|---|---|
Čokoláda druhy | Referát | 248 slov | |
Proces výroby čokolády | Referát | 633 slov | |
Čokoláda všeobecne | Referát | 265 slov | |
Používa sa čokoláda aj v kozmetike? | Referát | 340 slov | |
Je čokoláda prospešná? | Referát | 273 slov | |
Aké tajomstvá skrýva čokoláda? | Referát | 695 slov | |
Ako sa hodnotí čokoláda? | Referát | 632 slov | |
Ako vznikne organická čokoláda? | Referát | 633 slov | |
Čokoláda a Kakao - slovníček | Referát | 118 slov |
Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:
#referat o cokoladyDiskusia: Rôzne typy čokolády
Pridať nový komentárVygenerované za 0.016 s.