Malé prsia - problém?

Prírodné vedy » Biológia

Autor: anika
Typ práce: Referát
Dátum: 21.02.2014
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 589 slov
Počet zobrazení: 5 929
Tlačení: 366
Uložení: 390
Malé prsia - problém?

Ničia vám malé prsia sebavedomie? Nerobte si ťažkú hlavu! Nie všetci muži sú obdivovateľmi bujného poprsia, aké má napríklad herečka Pamela Anderson. A navyše, aj malé prsia sa dajú zväčšiť bez chirurgického zákroku! Trápite sa pre malé prsia? Zbytočne. Osvojte si zopár rád a uvidíte, že vaše malé prsia budete čoskoro považovať za najpríťažlivejšiu časť svojho tela.

V prvom rade sa prestaňte porovnávať s prsnatými kráskami z novín a časopisov. Väčšina z nich má prsia vylepšené plastickým chirurgom. Na druhej strane, mnoho slávnych herečiek má malé prsia a napriek tomu ich považujú za atraktívne. A ak si myslíte, že muži dávajú prednosť ženám, na ktorých príroda v oblasti hrudníka nešetrila, musíme vás vyviesť z omylu. V našej ankete páni potvrdili opak!

Veľké prsia, veľké problémy

Neverili by ste, aké problémy majú ženy s veľkými prsami. Často ich trápia zdravotné ťažkosti, bolí ich chrbtica a kríže. Veľakrát majú problém pri výbere oblečenia, pretože im je tesné. Na pekné blúzky či úžasné saká môžu neraz zabudnúť. Nehovoriac o tom, že sa pre svoje prsia nemôžu dobre vyspať, hlavne ak rady spia na bruchu. A cvičenie? Na veľké prsia potrebujete špeciálnu podprsenku. Nie je totiž zdravé, ak sa prsia pri pohybe voľne pohybujú. Pri malých prsiach všetky problémy odpadávajú.

Aj slávne ženy majú malé prsia
Dôkazom toho, že popularitu si môžete získať aj bez bujného poprsia, sú hollywoodske hviezdy Keira Knightley, Nicole Kidman či Jennifer Lopez. Hoci majú takmer ploché hrude, pravidelne sa umiestňujú v rebríčkoch najsexi žien sveta, zapĺňajú titulky módnych časopisov, snívajú o nich mnohí muži a veľa žien chce vyzerať ako ony. Herečka Nicole Kidman dokonca nenosí podprsenky. Že maličké prsia nemusia byť hendikepom, potvrdzuje topmodelka Kate Moss. Modelkou chcela byť preto, aby si zarobila na plastickú operáciu. Stala sa však ideálom krásy aj bez toho, aby musela chirurgické zväčšenie pŕs podstúpiť.

Zväčšite si prsia
Veľkosť košíčka nebude rozhodovať o tom, či ste sexi, alebo nie. Ponúkame vám zopár trikov, ako aj z malých pŕs vyčaríte veľké.

1. Držanie tela
Nie veľkosť pŕs, ale správne držanie tela z vás urobí sexicu. Stiahnite bruško, vystrite chrbát, hlavu zdvihnite hore, ramená tlačte dolu. Nezabudnite, že správne držanie tela vypovedá o vašom sebavedomí.

2. Starostlivosť o pokožku

Pekný tvar prsníkov závisí aj od pevnosti pokožky, ktorá býva na týchto miestach najjemnejšia. Preto sa o ňu treba pravidelne starať, správne ju vyživovať. Pevné prsia si udržíte masážami, zábalmi, studenou sprchou a vyživnými krémami.

3. Cvičenie

Prsia síce netvorí svalstvo a neexistujú cviky, ktoré by ich dokázali zväčšiť, no ak budete posilňovať hrudné a chrbtové svaly, dosiahnete pevné držanie tela, a tak opticky zväčšíte aj prsia. Výborné je plávanie. ( pozri príspevok Cviky na prsia)

4. Podprsenka

Podprsenka dokáže divy. Vyberte si správnu push-upku a budete milo prekvapené, ako rýchlo vykúzli správny tvar.

Ženy s menším poprsím
- si jednoduchšie vyberú pekné a moderné oblečenie vrátane spodnej bielizne
- nemusia používať spevňovacie podprsenky pri športe
- môžu spať v akejkoľvek polohe
- netrápi bolesť chrbta z veľkých pŕs
- sú pre mužov rovnako príťažlivé ako ženy s objemným hrudníkom
K hviezdam s malým poprsím patrí aj hviezda filmu Piráti z Karibiku Keira Knightley. Malé prsia neprekážajú ani herečke Nicole Kidman. Pod skalpel by si vraj nikdy neľahla.

Mať veľké prsia nie je vždy výhra. Herečka Pamela Anderson si ich síce dala vylepšiť silikónom, ale daňou za to sú problémy s chrbticou. Speváčka Jennifer Lopez je so svojimi dvojkami spokojná. Občas však použije malé triky na ich zväčšenie v podobe špeciálnych podprseniek, ktoré jej poprsie nadvihnú.
Kate Moss si podmanila svet modelingu aj bez veľkých pŕs.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vyhľadaj ďalšie študentské práce pre tieto populárne kľúčové slová:

#prsia #jennifer meniny #malé prsia #cviky na spravne drzanie tela #pirati z karibiku


Odporúčame

Prírodné vedy » Biológia

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.026 s.
Zavrieť reklamu