Poďakovanie za gratulácie k narodeninám

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: tanya
Typ práce: Ostatné
Dátum: 13.09.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 321 slov
Počet zobrazení: 109 874
Tlačení: 2 132
Uložení: 2 073

Poďakovanie za gratulácie k narodeninám

Poďakovanie za gratulácie k narodeninám č. 1

Vyslovujem veľké „ďakujem“ za množstvo srdečných blahoželaní k mojím narodeninám. Nesmierne ma tešia prejavy Vašej podpory a veľmi si ich vážim. 

Poďakovanie za gratulácie k narodeninám č. 2

Dovoľte mi, aby som Vám všetkým touto cestou poďakovala za všetky Vaše gratulácie k mojim dnešným meninám. Neviem robiť krásne obrázky ani písať krásne verše a tak som si požičala jeden obrázok s citátom, ktorý patrí všetkým Vám poraďákom, ktorí ste na mňa nezabudli. Vďaka 

Poďakovanie za gratulácie k narodeninám č. 3

Moji, milí priatelia, dámy a páni,

je veľmi ťažké až nemožné nájsť si také slová, ktoré dostatočne vystihujú nádherný pocit, ktorý človeka zaplaví v dôsledku naozajstného tepla priateľstva. Človek sa medzi priateľmi cíti ako voľná, zdravá a šťastná včela v slnečnej záhrade plnej nádherných kvetov. Kdekoľvek si sadne, cíti sa dobre a môže čerpať ďalšiu energiu, zdravie, silu a šťastie.

Touto cestou mi dovoľte Vám všetkým vysloviť VEĽKÉ ĎAKUJEM ZA VAŠE GRATULÁCIE k mojim narodeninám! Bol by som Vám veľmi povďačný za nasledujúci, pre mňa veľký, dar k nim:

Urobte čo je vo Vašich silách, aby sa všetci Vaši členovia rodiny, priatelia a známi pridali k nám a podporili občiansku iniciatívu ZA SLUŠNÚ ZDRAVOTNÚ STAROSTLIVOSŤ: Nespokojný pacient SR! Pripravujeme niečo veľké, ale potrebujeme silnejšiu podporu ľudí!!! 

Nakoľko narodeniny sú osobným sviatkom, dovoľte mi ešte jednu osobnú prosbu na Vás: Ak máte alebo poznáte niekoho chorého, ktorého skorému uzdraveniu alebo vôbec uzdraveniu zabraňuje chamtivosť istých skupín, ktoré nevedia prestať chamtiť na úkor nášho zdravia a nikdy dobrovoľne neprestanú napriek tomu, že vedia a vidia, koľko ľudí trpí v dôsledku ich chamtivosti a nenásytnosti, prosím srdečne ho odo mňa pozdravte!!! Povedzte mu, že prichádzame a nič nás nezastaví až kým nepresadíme spravodlivosť v podobe Optimálneho zdravotného systému SR!!!

Ešte raz Vám ďakujem veľmi pekne a prajem Vám všetkým, Vašim rodinným príslušníkom, Vašim priateľom a všetkým našim spoluobčanom pevné zdravie a veľa šťastia a úspechov v živote!    

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.032 s.
Zavrieť reklamu