„Láska nie je len brať, ale aj dávať“ (Úvaha)

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: hankaaa
Typ práce: Referát
Dátum: 17.11.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 220 slov
Počet zobrazení: 12 382
Tlačení: 806
Uložení: 843

„Láska nie je len brať, ale aj dávať“ (Úvaha)

Každý človek má v sebe zakódovanú lásku. Je už len na ňom, či niekomu dovolí ju odkódovať. Musíme hľadať, aby sme našli človeka s tým pravým kľúčom. Až potom naša láska vyjde celá na povrch. Zaplní srdcia iných, no aj naše. Je to nenahraditeľný cit. No dá sa žiť bez lásky? Dá, ale už to nie je naplno.

Láska je ako ročné obdobia. Raz je teplá, no raz aj chladná. Láska každého raz sklame. A keby len raz, ale veď všetko zlé je na niečo dobré. Ja si myslím, že pokiaľ sa človek v niečom nesklame, tak dovtedy si to až tak neváži. Až keď o to príde, až vtedy si to bude naozaj ceniť a bude sa snažiť, aby o to znova neprišiel. Podľa môjho názoru je najdôležitejšia láska k opačnému pohlaviu.

No nájdu sa aj takí, ktorí vyznávajú lásku k tomu istému pohlaviu. Preto je láska v každom zakódovaná a je presne určené, koho budú ľúbiť. Niektorí ľudia si myslia, že city sa dajú kúpiť. Lásku nepochopí každý človek. Ako keby dal jeden človek druhému tanier lásky. Ten druhý ho je, tým mu chutí. Láska nie sú zatvorené dvere, ale otvorené okno dôvery.

Prajem všetkým, aby zažili lásku. A keď sa sklamete? To nevadí! Treba ďalej hľadať ten pravý kľúč.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.023 s.
Zavrieť reklamu