Zóny pre každého študenta

Zima

Zima

Ešte pred pár mesiacmi sme si užívali teplé lúče slnka a ani sme sa nenazdali a je tu zima. Dôkaz o tom, že je zima je zatiaľ len v kalendári, pretože snehové vločky a vyštípané líca je možné vidieť zatiaľ len zriedka.

Určite sa všetci z nás nevedia dočkať vianočných prázdnin, ktoré si užijeme naplno. Niektorí si budú užívať zimu na horách rôznymi zimnými aktivitami ako napr. lyžovaním, snowboardovaním alebo bezhlavým sánkovaním a iní stavia na domácu pohodu. V každej domácnosti bude pred Vianocami určite poriadne rušno spôsobené pečením koláčov, ozdobovaním stromčeka alebo vianočným upratovaním.

Ja si sviatky už každoročne nedokážem predstaviť bez pozerania vianočných rozprávok, vyspevovania si kolied na plné hrdlo a vyjedania kadejakých dobrôt až do prasknutia. Už o pár dní si všetci z Vás posadajú so svojimi rodinami za sviatočný stôl a spoločne si budete užívať chvíle rodinnej pohody, ktorá k Vianociam bez pochýb patrí.

Všetko to vyvrcholí na Silvestra keď si zaspomínane na ostatný rok, na všetko to dobré i zlé a zaželáme si do Nového roku veľa zdravia, šťastia, lásky a rodinnej súdržnosti, bez ktorej by sviatky ako i nastávajúci rok stratili svoje čaro.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/12546-zima/