Zóny pre každého študenta

Protest Gorila (Názor)

Protest Gorila (Názor)

Chcem sa vyjadriť k protestom Gorila na Slovensku. Poviem to na rovinu. Nepáči sa mi tento protest, nepáčia sa mi jeho organizátori. Celé sa mi to zdá byť zmanipulované a to z tohto dôvodu: Nepáči sa mi, že sa tam ľudia začínajú deliť na pokojných, arogantných a na nejakých “chuligánov“. Uniká tu hlavná podstata, vážení študenti. Všetko sa maskuje, ako keby sa to zakrývalo skutočne pod nejaký koberec. Nechce sa to vyšetriť.

Pozrel som si aj tlačovku ministra vnútra, ktorý vysvetľoval, prečo použili vodné delá na neslušných ľudí. Ale veď nech pán minister konečne vydá nejaký zoznam, kto tu je slušný,  kto tu je mafián. Podstata vám uniká.

Tento protest sa deje preto lebo tu niekto nakradol obrovské peniaze. Nie je normálne, že na nejakých neslušných ľudí použili vodné delá v mínusových teplotách. Toto je normálne? Toto normálne nie je, zakrýva sa tu celý problém. Nepáčia sa mi ani tí organizátori, ktorí stále hovoria o nejakých protestoch. Majú nejaké požiadavky, nezmyselné požiadavky, pretože chcú, aby sa presunuli parlamentné voľby z marca na september. Podľa mňa, keby im išlo o dobrú vec, tak čím skôr voliť. Zdá sa mi, že pár organizátorov nestihlo podať kandidátku a chcú ísť do volieb.

Nepripadá mi to úprimné. Ako môžu organizovať tých ľudí, ktorí tam protestujú. Každý má svoj názor, každý vyjadruje svoj názor inak. Chcem vám tým povedať, že protestujte po svojom. Niekto vám zavelí a vy budete kričať, niekto vám zavelí nech sa otočíte a budeme pochodovať.

Ospravedlňovať sa tým, že tam boli nejakí neslušní ľudia a preto sme na nich pustili vodné delá. Mne sa nezdá, že by tam boli až takí neslušní ľudia. Zdá sa mi to zmanipulované. Môj názor je ten, že niekto tu surovo zneužíva to, že ľudia sú "naštvaní". Pripadá mi to tak, ako keby tých organizátorov niekto organizoval. Zdá sa mi to divné. Len sa nad tým zamyslite, či nemám pravdu.

A na záver už len jedna veta. Je normálne, v demokratickej slobodnej krajine, aby bolo vydané predbežné opatrenie na knihu (Gorila od Toma Nicholsona), ktorá má vyjsť? Je toto normálne?
Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/12549-protest-gorila-nazor/