Naši rodičia: Cti svojho otca i matku svoju

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: kajka
Typ práce: Referát
Dátum: 11.11.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 233 slov
Počet zobrazení: 8 118
Tlačení: 312
Uložení: 332

Naši rodičia: Cti svojho otca i matku svoju

Dnes majú výročie sobáša. Po spoločnej ceste kráčajú už 24 rokov. Vychovávajú 7 detí, ktorým nikdy nechýbali základné potreby k životu. Od malička nás vedú k Bohu a učia nás modliť sa. Poskytujú nám útočisko, domov, kde sa radi vraciame. Dávajú nám možnosť študovať a vzdelávať sa.

Vždy chcú pre nás to najlepšie a seba dávajú až na druhé miesto, lebo prednejšie sme my, deti. Na tejto ceste prekonávali každý deň množstvo náročných prekážok, ktoré zvládali spoločne. Ešte stále sú na všetko dvaja. Snažia sa každý deň, aby nám, ich deťom, nič nechýbalo, aby boli dobrými rodičmi a aby boli svojím potomkom vzorom do života.

Za všetko im ďakujem v mene všetkých súrodencov. Viem, nestačia na to slová. Je to silné puto, čo nás k nim viaže. Sú to oni, čo nás vždy podržali, keď nám bolo ťažko. Sú to oni, čo nás čakajú, keď prichádzame domov. Práve oni nám dláždia schodíky k dokonalosti a nešliapu nám po snoch. Sú to opäť oni, ktorí nás dokážu pochopiť, vždy ochotne pomôžu a poradia.

Sme to my, ich deti, ktoré im dnes ďakujeme, za všetko, čo pre nás urobili a stále robia. Chceme, aby vedeli, že sú pre nás dôležití, že ich ľúbime a neopísateľne si ich vážime. Vieme, že to s nami nebolo vždy ľahké, ale dni nikdy nie sú rovnaké a problémy nikdy nie sú jednoduché.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.028 s.
Zavrieť reklamu