Záchrana ľudskeho života

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: sima2104
Typ práce: Referát
Dátum: 22.04.2009
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 192 slov
Počet zobrazení: 12 650
Tlačení: 970
Uložení: 1 027

Záchrana ľudskeho života

Jedného pekného jarného dňa som sa rozhodla,že pôjdem na čerstvý vzduch s mojím verným priateľom psom Benom. Vyšla som teda na lesný chodníček,ktorý viedol priamo k lesnej studničke.

Tam som sa napila z pramenito čistej vody a vtom som odkiaľsi započula podivný zvuk pripomínajúci niečie volanie o pomoc. Zľakla som sa, no nestratila som duchaprítomnosť a Ben takisto nie...Hneď sa rozbehol a zaviedol ma až k miestu, odkiaľ sa ozývalo volanie o pomoc.

Zrazu som sa ocitla pred dievčaťom,ktoré veľmi plakalo,lebo spadlo do pasti na medvede a malo poranenú nohu.Od tej bolesti sa nezmohlo na nič iné iba povedalo:"Pomôž mi". Začala som rýchlo konať.Vzala som zo zeme hrubšiu paličku (nič iné som totiž nemala po ruke) a snažila som sa ju vyslobodiť.

Našťastie sa mi to podarilo, hoci to nebolo až také jednoduché,lebo tá pasť bola silno uzavretá. Mala som pri sebe mobil,tak som okamžite zavolala lekársku pomoc.Lekári jej nohu vyšetrili,ona sa mi poďakovala za pomoc a odvtedy sú z nás veľmi dobré kamarátky. Samozrejme, že má na tom zásluhu aj môj pes Ben, ktorému dodnes ďakujem. 

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.015 s.
Zavrieť reklamu