Môj prvý sex

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: veronika123
Typ práce: Referát
Dátum: 01.05.2020
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 259 slov
Počet zobrazení: 16 270
Tlačení: 883
Uložení: 875

Môj prvý sex

Určite každú babu vo veku 15-16 rokov zaujímajú tajomstvá sexu a ako to bude po prvý krát. Opíšem vám príbeh jednej baby, ktorej meno nechcem uviesť, ale chcem vám povedať, aký bol jej prvý sex:

Chodila som s jedným chalanom asi 5 mesiacov. Mala som vtedy 16 rokov a bola som ešte panna. Ľúbili sme sa a často sme sa zaoberali touto otázkou. On mal už svoje ,,PO PRVÉ" za sebou. Ja som sa trochu bála. Veď to poznáte. Raz ma pozval s kamarátmi na chatu a ja som už vtedy vedela, že sa to stane. Bola som na jednej strane šťastná a na druhej som sa bála, či niečo nepokazím, alebo neotehotniem. Kamošky s tým mali už skúsenosti, takže som bola úplne pripravená.

Prišli sme na chatu, opekali sme, vypili sme si a večer asi okolo polnoci sme sa s mojim frajerom vybrali hore do izby. Bolo to tam útulné a romantické. Sadli sme si na posteľ a začali sme sa bozkávať, ľahli sme si a stále sme sa bozkávali. Začal ma vyzliekať, hladkať a bozkávať po celom tele. Dali sme si predohru a keď sme boli úplne nahý, naše telá splynuli v jedno. Najprv to bolelo, ale potom to bolo krásne, ešte teraz cítim vôňu jeho tela. Ráno sme sa zobudili a v nedeľu sme išli domou.

Bol to môj najkrajší víkend v mojom živote. S mojim frajerom, stále spolu chodíme a je to už dva roky. Dúfam, že aj váš prvý sex bude taký romantický ako môj a prežijete ho s milovanou osobou.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.034 s.
Zavrieť reklamu