Ako zbaliť babu s úsmevom

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: anika
Typ práce: Ostatné
Dátum: 17.11.2022
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 336 slov
Počet zobrazení: 5 938
Tlačení: 461
Uložení: 475

Ako zbaliť babu s úsmevom

Už sa mi stalo veľa krát že som šiel po ulici a usmial som sa na babu ktorá šla oproti mne. Čo myslíte čo spravila baba? Úsmev mi opätovala. Tak som rozmýšľal že medzi nami prebehli len pozitívne pocity lebo úsmev bol naozaj krásny. Čo tak si to vyskúšať?

Predstavte si že idete po pešej zóne a oproti Vám ide krásna baba s chutnučkými očami a Vy sa na ňu usmejete, ona samozrejme môže spraviť len dve veci. Buď skloní hlavy a usmeje sa hanblivo do zeme alebo priamo na Vás. Každopádne babu rozosmejete už len z toho  dôvodu že to bolo nezáväzné povedané „ahoj krásavica“.

Zoberte si to z opačnej strany. Keďže sme chlapi svoje pocity skrývame a nedokážeme ich dať najavo. Predstavte si opačný prípad v ktorom by bol úsmev na tvári ženy. Opäť sú tu len dve možnosti, mi ako chlapi by sme úsmev opätovali alebo ho skrývali s pocitom že ste boli povšimnutý babou ktorá sa na Vás aj usmiala. Nebol by to krásny pocit keby sa na Vás usmeje sympatická baba? Ja myslím že na túto otázku poznáme všetci odpoveď.

Tak teraz si to zoberte tak čo sa môže odohrávať v ženskej hlave keď sa na ňu pekne usmejete. Žena pocity neskrýva ale myšlienky áno. Určite v jej v hlave prebehne tisíc otázok, prečo sa na mňa usmial, poznám ho vôbec, pozná on mňa, čo je to za chlapa, to sa usmieva po každej ale myšlienky môžu byť určite iné ako napríklad, pekne sa usmieva, ten je ale veselý, aký sympaťák, rada by som ho spoznala.

Stačí si len uvedomiť že úsmevom začínate flirtovať, potom prichádza komunikácia, dotyky... Lenže úsmev je niečo ako naozajstná zbraň pre mužov na ženy. To by ste sa čudovali na koľko báb zaberá milé usmiatie muža ktorý chodí po ulici zmračený. Skúste sa na niekoho usmiať, napríklad na zástavke a uvidíte že Vám ten úsmev opätuje. A ak ma niekto zlý deň môžete dostať ďalšie plus že jej zlepšíte náladu nevinným úsmevom. 

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu