Ako si vybrať správne dievča?

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: anika
Typ práce: Ostatné
Dátum: 21.02.2014
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 513 slov
Počet zobrazení: 5 588
Tlačení: 448
Uložení: 454

Ako si vybrať správne dievča?

Zopakujem moju obľúbenú vetu „každý chlap môže zbaliť každú babu“ , nezáleží na ničom. Balenie je proste hra pre mužov, ktorý by mali vedieť aspoň hlavné znaky balenia. Každý má svoje vlastné zbrane, o ktorých možno ani netuší.

Najväčšia chyba je ak si vyberáte babu na rýchle zbalenie, s ktorou by ste chceli mať seriózny vzťah. Takýto prešľap robí väčšina z nás, ale neskôr na to doplácate vy i ona. Dôvod je jednoduchý, iné záujmy, iné plány do budúcnosti...

Uchádzajte sa o ženy ktorým máte čo ponúknuť a naopak. Pochopiteľne, najvhodnejšia partnerka s ktorou by ste chceli mať vážnejší vzťah je tá ktorá si sama vzťah aj hľadá. Určite to väčšina z vás aj tušila, lenže vždy robíme rovnaké chyby. Vždy si vyberáme partnerky ktoré sú buď zadané alebo majú iné záujmy... a potom sa čudujeme že vzťah naberá hádky, nedorozumievanie sa medzi partnerkou ba aj vyhýbanie sa jej a stále sa tak trápime, vzťah zanikne o niekoľko dní/týždňov/mesiacov začne medzi vami a inou osobou takýto istý vzťah a opakuje sa to stále až kým neprídete nato že ste robili chybu vy.

Typické kombinácie predstáv:

· Chceme ju na vážny vzťah
· Chceme ju len na sex
· Chceme si ju vziať a založiť si s ňou rodinu
· Chceme sa len zabaviť a nič viac

Chceme ju na vážny vzťah:

Ona zase nechce vážny vzťah, hľadá len príjemnú konverzáciu, alebo sa nedávno s niekým rozišla, alebo sa nechce momentálne viazať – KONIEC! Neprehovárajte ju, nesľubujte jej čo jej dať nemôžte, typické keci so mnou Ti bude fajn, ja nie som ako ostatný alebo však aspoň to skúsme. čo môžeme stratiť sú úplne nanič aj z toho dôvodu že sa jej vnucujete a prosíte sa o ňu s otvorenými očami ako utýraný pes. To NIE! Takto to nebude fungovať

Chceme ju len na sex:

Ona však túži po partnerovi, po láske, nehe, dotykoch, bozkoch... ale vy ju chcete len na sex. Môžete chvíľku predstierať že s ňou chodíte, lenže po čase na to príde ako to vlastne vy myslíte a opustí vás.

Chceme si ju vziať a založiť si s ňou rodinu:

Ona má ale len 23 rokov, roky na zábavu a z pôrodu detí má prirodzene strach, alebo je už niekoľko rokov vydatá, má 3 deti a vyhovoval by jej len sexuálny vzťah. Chcete to naďalej skúšať a myslieť si že sa s ňou oženíte a budete mať rodinu? Nerozumné a beznádejné.

Chceme sa len zabaviť a nič viac:

Neprišli ste s úmyslom baliť ale len tak si niekam vyraziť. Ona by chcela úplne všetko ale vy nič. Aj to je veľké nešťastie, na silu jej lásku nedávajte, šetríte si ju na lepšie.

Ako sa tomuto vyhnúť?

Prirodzené balenie spočíva v jednoduchosti a v elegancii. Skúste najprv onej vyzvedať, rozprávajte sa s ňou, pýtajte sa na záujmy čo vlastne robí vo voľnom čase a až potom sa rozhodnite ako to bude ďalej, vypýtajte si po prípade kontakt a v prípade záujmu (z vašej a aj jej strany) ju kontaktujte.

„Každá baba je iná a toto nie je presný návod podľa ktoré ho budete musieť postupovať“.

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.014 s.
Zavrieť reklamu