Moja sestra

Slovenský jazyk » Slohové práce

Autor: nany7
Typ práce: Ostatné
Dátum: 29.04.2014
Jazyk: Slovenčina
Rozsah: 224 slov
Počet zobrazení: 16 629
Tlačení: 979
Uložení: 1 019

Moja sestra

Nevedel som sa rozhodnúť, ktorého blízkeho človeka opíšem, ale nakoniec som sa rozhodol pre moju sestru Lucku. Po prvé preto, lebo ju málo vidím a po druhé preto, lebo ju mám veľmi rád. 

Lucka má 18 rokov. Chodí do školy v Bratislave, kde trávi aj celý týždeň v internáte. Tento rok už maturuje. Rada robí rôzne účesy, a preto si vybrala odbor kaderníčka. Ďalej ju baví všetko, čo sa týka módy a kozmetiky. Má zmysel pre humor, vie človeka rozveseliť, keď to potrebuje.

Vie na ľudí zapôsobiť svojím šarmom a skromnosťou. Dá sa s ňou porozprávať o všeličom, povie mi svoj názor a vždy, keď mám problém, snaží sa mi pomôcť. Som s ňou veľmi málo, lebo keď príde domov, zbalí sa a ide za priateľom na víkend.

Celý tento môj poklad meria 159 centimetrov. Keď ju uvidím, zdvihnem ju na ruky a celú ju vyobjímam. Vlasy si stále mení, ale teraz má už dlhšie zostala pri melíre. Noštek má malý, má v ňom ružovú náušničku. Oči má také ako ja – hnedé. Keď sa smeje, tak sa jej spravia na líčkach jamky, ktoré zdedila po mamine.

Lucku mám veľmi rád, ale škoda, že sa tak málo vidíme. Niekoľkokrát mi veľmi pomohla. Dokonca ma ovplyvnila tak, že ma donútila prestať fajčiť. Mám ju veľmi rád a dúfam, že navždy zostaneme najlepšími súrodencami. 

Oboduj prácu: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Odporúčame

Slovenský jazyk » Slohové práce

:: KATEGÓRIE – Referáty, ťaháky, maturita:

Vygenerované za 0.013 s.
Zavrieť reklamu