Valentínsky DôveRUN Ty a Ja 2017: Zober svoju polovičku a príďte si zabehať!

Piatok, 03.02.2017 13:20 redakcia
Správy pre študentov
Valentínsky DôveRUN Ty a Ja 2017 sa bude konať 12.2.2017.  Vo svete známy koncept štafetového behu párov je na Slovensku zastúpený práve našim podujatím s traťou 5+5 km. 

Beh je určený párom, muž a žena, bez rozdielu veku. Už druhý ročník DôveRun Ty a Ja sa uskutoční na trati v bratislavej Dúbravke. Štart a cieľ je v parku pri kruhovom objazde na ul. Pod záhradami.  Na štart sa o 11.00 hod pripraví prvá polovica bežcov – z každého páru jeden bežec, beží sa 5 km a meria sa čistý čas. Po dobehnutí bežca do cieľa vybieha jeho druhá polovička páru, beží opäť 5 km po tej istej trase a meria sa čistý čas. Výsledný čas je súčet dvoch čistých časov v každom páre. Čas strávený „odovzdaním štafety“ sa nezapočítava do výsledného času. Víťazom  je dvojica s najlepším súčtom časov, aj keď nie je v cieli prvá!

Pre všetkých bežcov bude zabezpečené občerstvenie v cieli – čaj a tyčinka. Ocenené budú 3 najrýchlejšie páry medailou a vecnými cenami. Cena pre víťaznú dvojicu je relaxačná hodinová masáž od Zdravotnej poisťovne Dôvera a fyzioterapeutická diagnostika a procedúra podľa vlastného výberu od FYZIOELÁN. Pre prvé 3 miesta je pripravený hodnotný bežecký tovar od Ready2Run, nákupná poukážka od Decathlon Bory a darčekový balíček od Zdravotnej poisťovne Dôvera, všetko pre dve osoby.

Registrácia na podujatie prebieha na bežeckom portáli Beh si ty a bude možná aj v deň podujatia od 8.30 – 10.30 hod. Pre prvých 50 párov zaregistrovaných na podujatie 
s priradenou platbou sú pripravené 2 ks bežeckej mikiny od Decathlon Bory Bratislava. Štartové balíčky na Valentínsky DôveRun Ty a Ja 2017 si budete môcť vyzdvihnúť v predajni Decathlon Bory v piatok a sobotu, 10. a 11.2.2017 od 9:00 – 21:00 hod.
 
Všetky informácie nájdete na www.behsity.sk. Organizátorom podujatia je agentúra Quinta Essentia v spolupráci s mestom Bratislava a Komisiou športu Mestskej časti Bratislava-Dúbravka. Príďte si zabehať aj vy a oslávte so svojou polovičkou sviatok lásky športovo.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.017 s.