Otvorenie bežeckej sezóny 2017

Utorok, 21.03.2017 12:00 redakcia
Správy pre študentov

Príďte si aj vy otestovať svoju kondíciu po zime a poraďte sa s trénermi o najvhodejšom tréningu.
 
Agentúra Quinta Essentia v spolupráci s mestom Bratislava pre Vás pripravila už piaty ročník Otvorenia bežeckej sezóny. Už 26.marca 2017 sa uvidíme na Partizánskej lúke, Železnej studničke v Bratislave.  O 09.45 hod začneme spoločnou rozcvičkou a o 10.00 hod sa pod štartový oblúk postavia prví, najmladší bežci - do 10 rokov, ktorí si zabehnú 500 m lesnou traťou. Hneď po nich budú nasledovať o niečo starší bežci - do 15 rokov, tých čaká trať dlhá 1500 m.

Potom sa už na štart pripravia bežci, ktorí si môžu zabehnúť cestný beh na 5 alebo 10 km.  Po druhýkrát bude súčasťou Otvorenia bežeckej sezóny aj pretek Nordic Walking. Pre walkeroch je pripravená trať dlhá 5km, pretekať budú podľa pravidiel International Nordic Walking Association. Pre bežcov cestného behu na 10 km bude zabezpečená voda na 5. kilometri. Pre všetkých bežcov bude občerstvenie zabezpečené v cieli – ovocie, müssli tyčinky, voda, čaj.  Ocenení budú 3 víťazi v každej kategórii medailou, predajňa bežeckých potrieb Ready2Run víťazom venuje hodnotný bežecký tovar a od Fitinn získajú Fitinn bagy.

Pre všetkých záujemcov bude na mieste k dispozícii tapeing od Fyzio klinik a tiež záujemcom o zdokonalenie svojej bežeckej prípravy budú poskytovať bezplatné poradenstvo bežeckí tréneri združenia Run For Fun. Každý bežec si môže v cieli vytlačiť svoj diplom zo Športomatu Slovenskej sporiteľne.

Registrácia na Otvorenie bežeckej sezóny prebieha na portáli Beh si ty a bude možná aj v deň podujatia. Štartový balíček si budete môcť vyzdvihnúť vopred už 23. a 24.3 od 10.00 - 18.00 hod v predajni bežeckých potrieb Ready2Run na Tomášikovej 5/A v Bratislave a tiež v deň podujatia na mieste od 8.00 - 9.30 hod. Vrámci spolupráce s nadáciou Filantropia venujeme výťažok zo štartovného každého bežca Špeciálnej základnej škole ZŠ Halková pre žiakov s autizmom v Bratislave na učebné pomôcky. Partnermi podujatia sú Slovenská sporiteľňa, Autopolis, Mesto Bratislava, Mestské lesy, Ready2Run, Fyzioklinik, Eleven, Beh.sk, Fitštýl a Fitinn. 

Tešíme sa na Váš beh. :-)

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.021 s.