Wings for Life World Run 2017: Pridaj sa k študentom, ktorí pobežia pre dobrú vec

Piatok, 28.04.2017 12:37 redakcia
Správy pre študentov

PRIDAJ SA K ŠTUDENTOM, KTORÍ POBEŽIA PRE DOBRÚ VEC

PREČO BEŽAŤ NA MÁJOVOM WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2017 V BRATISLAVE?



MÁME PRE TEBA 6 DÔVODOV

Wings for Life World Run je svetový beh, ktorý sa od svojich bežeckých bratov v mnohom odlišuje. V prvom rade ide o charitatívny beh, preto 100% štartovného putuje priamo nadácii Wings for Life, ktorá sa zaoberá výskumom poranenia miechy. A v druhom rade, tento beh nemá cieľovú čiaru. Tá ťa bude po Bratislave naháňať!

VŠETCI BUDÚ VEDIEŤ, ŽE SI TAM BOL

Číslo je osadené bezkontaktným čipom, vďaka ktorému ti po behu stránka wingsforlifeworldrun.com prezradí tvoje bežecké štatistiky. Tvoj beh je dokonca možné sledovať cez internet live. Neveriaca mamina si tak doma môže skontrolovať, či naozaj ešte bežíš, alebo si si už odbehol na afterku. Okrem toho vďaka Pic2Go získaš dôkazy v podobe fotiek priamo z trate!

ŠTARTOVACÍ BALÍČEK PLNÝ PREKVAPENÍ 

Domov si neodnesieš len svalovicu a neopísateľný pocit. Myšlienku Wings for Life World Run podporujú obrovské značky, ktoré ti naskladajú ďakovný balíček. Poďme si ho rozbaliť.

  • Bandana Wings for Life World Run

Bandany si našli svoje zastúpenie v športových pomôckach, alebo ako trendy módne doplnky. Aj keď sa tešia najväčšej obľube hlavne u dievčat, vďaka svojim nekonečným možnostiam zaviazania sa ich neštítia ani muži.

  • Funkčné tričko Puma Wings for life World Run 2017

Pamätnou trofejou tvojho behu (okrem medaily, ktorá vyhrala v hlasovaní na Facebooku) bude funkčné tričko Puma. Nech máš v čom behať, cvičiť a chodiť na skúšky. Nič neabsorbuje kvapky potu stekajúce po chrbte na skúške lepšie!

  • Ďalšie praktické darčeky

V štartovacom balíčku nájdeš ešte kopu vecí, napríklad pitný režim od Mitická a prehrabeš sa aj novými číslami magazínov Red Bulletin či Running. Bola by ale škoda všetko prezradiť. 7. mája si to rozbalíš predsa sám.

VÝŽIVA PO CELEJ DRÁHE BEHU

Tiež obdivuješ to typické obliatie sa vodou počas športového výkonu? Vyskúšať si to na vlastnej koži sa ti naskytne o necelé dva mesiace. Naprieč traťou budú rozmiestnené stánky s občerstvením. Ovocie, pitný režim a energia budú tie najosviežujúcejšie checkpointy.

SELFIE S AMBASÁDOROM

Keďže Wings for Life World Run je svetový beh, štart s tebou bude zdieľať v rovnakej sekunde celá planéta. Či už tvoji Erasmus+ priatelia zo Španielska, alebo bežci vo vypredanom (!) Taiwane. Na bratislavský štart sa s tebou postavia aj ambasádori behu. Sajfa, Filip Tůma alebo Gogo budú rozhodne viac než radi, ak sa s nimi cvakneš pred onou sekundou. Ak sa nachádzaš v ďalekom svete, kde sa 7. mája nebeží, tak sa stále môžeš zapojiť prostredníctvom Wings for Life World Run appke. Budeš bežať spolu so Zuzkou Vráblovou, ktorá si to aj tento rok zopakuje za veľkou mlákou práve vďaka aplikácii.

So selfie tyčou ešte nikto neprekonal 10 km, vyskúšaš?

ČESTNÁ MEDAILA WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2017 BRATISLAVA

Na Wings for Life World Run nezáleží, koľko kto zabehne, každý je víťazom. Tým logicky patrí medaila na krk. V momente ako ťa predbehne Catcher car s Ivanom Jakešom za jeho volantom, teda cieľová páska v podobe stíhacieho auta – vyhrávaš. Pripravené autobusy ťa odvezú naspäť do Eurovei. Tam ťa už bude čakať tá tvoja, aby sa ti za odmenu ovinula okolo krku. 

PODPORA NADÁCIE WINGS FOR LIFE A VÝSKUMU PORANENÍ MIECHY

Wings for Life World Run je perfektná myšlienka, skvelá zábava a rozhodne ideálna príležitosť, ako si zašportovať. A to aj v prípade, že jediný tvoj beh je ráno na autobus... teda hlavne vtedy J. A čo je podstatné, svojimi 35 eurami dáš nádej ľuďom na celom svete, ktorí sú odkázaní na invalidný vozík. Zaregistruj sa a poď bežať pre tých, ktorí bežať nemôžu! Kapacita sa rýchlo a isto napĺňa.

Viac info o behu a registráciu nájdeš na oficiálnej stránke Wings for Life World Run www.wingsforlifeworldrun.com/sk/sk/

Zdroj: wingsforlifeworldrun.com

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.021 s.