Súťaž študentských krátkych filmov

Streda, 03.05.2017 15:00 redakcia
Správy pre študentov
Každoročný filmový festival o ľudských právach This human world opäť organizuje Súťaž študentských krátkych filmov o ľudských právach 2017 pod záštitou Informačnej služby OSN (UNIS) Viedeň Vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR) v Rakúsku v spolupráci so školami v Maďarsku, Rakúsku, Slovensku a Slovinsku.

Súťaž je určená pre mladých ľudí vo veku 10 – 20 rokov, žiaci a študenti, žiačky a študentky sa môžu zúčastniť buď individuálne alebo ako trieda. Úlohou súťažiacich je vytvoriť krátky(max. 3. min) film, ktorý bude reakciou na tému: „Budúcnosť je v našich rukách: Spoločne – za lepšiu budúcnosť“.

Súťažné filmové príspevky bude hodnotiť medzinárodná porota, okrem finančného ocenenia bude víťazný príspevok premietnutý aj  v rámci otvorenia medzinárodného filmového festivalu THIS HUMAN WORLD dňa 30. novembra 2017 vo Viedni.

Registrácia do súťaže prebieha do 23. júna 2017  na schulfilmprojekt@thishumanworld.com, posledný termín na zaslanie súťažných filmových príspevkov je 20. október 2017.

Všetky potrebné informácie nájdeš v odkaze.

Zdroj: Mladez.sk

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.022 s.