Zóny pre každého študenta

Nový piatacký server Testovanie5.sk

Pri príležitosti nového školského roka predstavuje študentský portál Zones.sk nový piatacký server Testovanie5.sk - Testovanie 5 jednoduchšie! Novú službu ocenia predovšetkým všetci piataci základných škôl, ktorí sa rozhodli úspešne zvládnuť celoslovenské Testovanie 5. Piatacký server nájdu používatelia už v týchto dňoch dostupný na https://testovanie5.zones.sk, alebo aj na skrátenej adrese www.testovanie5.sk.

„Testovanie5.sk je do série už tretí projekt a veríme, že tak, ako si maturanti obľúbili maturitný server Zmaturuj.sk a deviatacký server Monitor9.sk, tak si rovnako obľúbia nový piatacký server“, konštatuje Ľuboš Demovič, zakladateľ portálu Zones.sk.

Testovanie5.sk bude od začiatku spustenia poskytovať cieľovým používateľom pravidelne aktualizované informácie o celoslovenskom testovaní piatakov. V sekcii Testovanie 5 nájdu žiaci, učitelia či rodičia termíny testovania aj s prehľadným odpočítavaním do začiatku jeho uskutočnenia, taktiež iné dôležité informácie, ako aj časový harmonogram tohto testovania či informácie o osemročných gymnáziach.

Každý žiak si môže otestovať svoje vedomosti preriešením si minuloročných piatackých testov zo slovenského jazyka a literatúry alebo z matematiky, a následne si ich na základe správnych odpovedí vyhodnotiť. 

„Je pre nás záväzkom poskytovať pre používateľov neustále nové užitočné služby, ktoré môžu využiť počas celého roka“, prezrádza Ľuboš Demovič, zakladateľ portálu Zones.sk.

Zones.sk je najväčší študentský portál na slovenskom internete. Zameriava sa na žiakov základných, stredných, ako aj vysokých škôl. Prehľadnou formou im prináša tisícky učebných materiálov, ale aj služby, ktoré môžu využiť vo svojom voľnom čase.

Do jeho portfólia patrí najnavštevovanejší maturitný server Zmaturuj.sk s mobilnou aplikáciou Maturita SK. Okrem toho ponúka aplikáciu Zones Referáty a aplikáciu Školy s komplexnými informáciami o slovenských školských zariadeniach. Študentom sú určené aj ďalšie weby Monitor9.sk, SuperBrigády.sk, VýznamSlova.sk, NájdiPSČ.sk, HladnýŠtudent.sk či Kurz-Euro.sk.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1131/novy-piatacky-server-testovanie5-sk/