4 dôvody, prečo sa zúčastniť veľtrhu príležitostí

Streda, 20.09.2017 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Rozmýšľaš často o budúcnosti? Nie je ti tvoja kariéra ľahostajná a chceš ju poriadne naštartovať? Príď na veľtrh pracovných príležitostí Profesia days, ktorý 28. septembra zavíta aj do Košíc a žiaden študent by pri tom nemal chýbať. Tu sú 4 najhlavnejšie dôvody, prečo.

1. Môžeš si nájsť prácu či stáž

Ak si myslíš, že o mladých a menej skúsených nie je záujem, si na omyle. Práve naopak, veľa firiem hľadá práve študentov alebo absolventov. Budeš mať možnosť stretnúť sa so zamestnávateľmi naživo, zistíš ako to u nich funguje a aké majú ponuky. Poradia ti, na akú prácu sa u nich hodíš a ktovie, možno to skončí aj pozvánkou na pohovor.

2. Inšpiruješ sa úspešnými osobnosťami

Pokiaľ ti chýba inšpirácia, máš možnosť vidieť a stretnúť zaujímavé osobnosti naživo a vypočuť si ich úspešné príbehy. Program vystúpení bude rozhodne nabitý, medzi spíkrami bude napríklad najmladšia členka tímu prezidenta Slovenskej republiky Vlaďa Ledecká, úspešná vedkyňa a startupistka v jednom Mária Virčíková, režisér spolupracujúci so svetovými celebritami Roland Wraník a kopec ďalších. Rozpovedia ti svoj životný príbeh a odhalia tajomstvo ich úspechu.

3. Vylepšíš si svoje CV

Tvoje schopnosti a znalosti sú tvojou muníciou a Profesia days sa postará o to, aby si ju mal možnosť rozšíriť. Chceš si zlepšiť angličtinu alebo máš resty v digitálnych zručnostiach? No problem! Široká paleta rôznych kurzov, workshopov a testovaní v oblastiach ako IT alebo cudzie jazyky ti poskytne unikátnu možnosť, ako sa naučiť niečo praktické a vyniknúť na pohovoroch. Navyše za ne nič neplatíš.

4. Vyskúšaš nové technológie a zabavíš sa

Rôzne technologické vychytávky sú už bežnou súčasťou Profesia days a nebudú chýbať ani tentokrát. Môžeš sa zabaviť s virtuálnou realitou, previesť sa na smart ebajku, spraviť si funny fotky s kamarátmi a keď budeš z toho všetkého unavený, tak si môžeš oddýchnuť v chillout zóne.

Tak čo, prídeš sa pozrieť? Neváhaj a zaregistruj sa na event, aby si mal vstupenku zadarmo. Ak vyplníš všetky údaje, hráš o novučičký iPhone 7 a to je už iná trieda.

Vidíme sa 28. septembra 2017 v Spoločenskom pavilóne v Košiciach!

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.026 s.