Zóny pre každého študenta

Networking Night – Večer príležitostí, možností a diskusií pre mladých…

Future Generation Europe (FGE) je občianske združenie podporujúce rozvoj mladých ľudí na Slovensku a v Európe. Našu činnosť realizujeme prostredníctvom jedinečných projektov, ako napríklad Mini-Erasmus, Networking Night, comeback projekt Back from Abroad, séria mentoringových programov LeadUp, Lady Up, Wake Up. Úspešní sme aj na medzinárodnej sfére na poli mládežníckych výmen ERASMUS+.

Mini-Erasmus je unikátny projekt, ktorý ponúka študentom stredných škôl z celého Slovenska navštevovať na pár dní vybrané vysoké školy alebo univerzity. Zažijú tam skutočné prednášky a semináre, vďaka ktorým si budú vedieť odpovedať na otázku: „Vedel/a by som si takto predstaviť najbližšie roky môjho života?“. Zažiť vysokú školu naživo sa za jeden Mini-Erasmus podarí približne 420 žiakom a neobmedzenému počtu vysokoškolských študentov. Okrem prednášok máme pre nich pripravené aj rôzne workshopy alebo stretnutia s mnohými zaujímavými osobnosťami.

“Mini – Erasmus bola jedinečná skúsenosť v rámci vysokoškolského života. Nebolo to len o škole, ale o spoznávaní nových ľudí a o zážitkoch. Počas pár dní som sa toho veľa naučila. Preto odporúčam každému stredoškolákovi to využiť. Nepremrhajte príležitosti, ktoré máte!” VIKTÓRIA MALINČIAKOVÁ, absolventka programu MINI ERASMUS

V rámci Mini-Erasmu prinášame podujatie Networking Night, ktorého cieľom je priviesť na jedno miesto študentov, žiakov a firmy, neziskové organizácie a vysoké školy. Podujatie vzniklo ako reakcia na neprehľadný trh možností vzdelávania a pracovných príležitostí pre študentov. V rámci podujatia chceme pre všetkých zúčastnených pripraviť množstvo aktivít a bohatý sprievodný program – panelové diskusie v osobitnej miestnosti na rôzne témy. V rámci zabezpečenia aktívnej komunikácie medzi študentmi a vystavovateľmi zavádzame aj motivačnú aktivitu. Jej cieľom je, aby študenti zozbierali čo najviac pečiatok a tým sa mohli zapojiť do tomboly.

Ak nie si medzi vybranými účastníkmi ME neváhaj, stále môžeš nasať super atmosféru a stretnúť zaujímavé firmy a osobnosti počas Networking Night, ktorá je tu pre všetkých. Stačí keď prídeš 20.11.2017 na FIIT STU a užiješ si to naplno aj s kamošmi. Začíname o 18:00!

Viac info nájdeš na našom webe: http://futuregenerationeurope.eu/mini-erasmus/

*Ak máte záujem podporiť podujatie Networking Night, alebo sa stať jeho súčasťou ako vystavovateľ - neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese: info@futuregenerationeurope.eu s predmetom “Spolupráca Networking Night”.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1158/networking-night-vecer-prilezitosti-moznosti-a-diskusii-pre-mladych/