Trúfaš si vzdať sa peňazí a telefónu a precestovať európu len za plechovky?

Utorok, 14.11.2017 14:00 redakcia
Správy pre študentov

Na jednej strane výzva tvojho života, na druhej zážitok, o ktorom raz budeš rozprávať svojim vnúčatám. Ak miluješ dobrodružstvá a ešte študuješ na vysokej škole, teraz by si mal určite zbystriť pozornosť. 

Red Bull Can You Make It? je späť a aj ty môžeš byť jedným zo šiestich šťastlivcov, ktorí sa v apríli 2018 vyberú na strastiplnú cestu, na konci ktorej ťa ale čakajú tie najkrajšie spomienky. Všetko, čo stačí, je natočiť 60-sekundové video, zlákať dvoch kamošov a zaregistrovať svoj tím na redbullcanyoumakeit.com najneskôr do 14. februára 2018. Čo ty vieš, či sa šťastie neusmeje práve na vás. 

ODVÁŽNYM ŠŤASTIE PRAJE

Cesta lietadlom, luxusná večera v Michelinskou hviezdou ocenenej reštaurácii, či zoskok padákom? Nie je problém, vymeniť za plechovku vieš čokoľvek. Všetko je len o tvojej šikovnosti. Tá by ti ale nemala chýbať, pretože počas celej tejto šialenej jazdy bude tvojím jediným platidlom Red Bull. Si práve ty ten, na ktorého čakáme?

Na svojej púti si asi nestihneš pozrieť všetky pamiatky, ale za to prežiješ týždeň plný zábavy, adrenalínu a nezabudnuteľných okamihov. Cieľom súťaže je dostať sa do vopred určenej destinácie, ktorou je tento rok Amsterdam. Tam na vás čaká obrovská párty spolu s inými účastníkmi z celého sveta. Kým sa doňho ale dostaneš, budeš tvojou úlohou plniť rôzne zaujímavé úlohy a všetko dokumentovať na váš tímový blog.

Ako to na Red Bull Can You Make It? vyzerá a čo všetko super sa ti môže prihodiť, sleduj tu. Viac informácií, či ukážky z ciest minuloročných šťastlivcov z celého sveta nájdeš vždy aj na redbull.sk.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.017 s.