Zóny pre každého študenta

Zaži leto, ktoré ti zmení život

Začínať vlastný business nie je jednoduché. Dnes však existuje niekoľko programov, ktoré dokážu mladým podnikateľom pri ich rozbehu citeľne pomôcť prekonať prvé prekážky. Jedný z takýchto programov je aj letný inkubátor Social Impact Award.

Social Impact Award je medzinárodný vzdelávací a inkubačný program, ktorý pomáha mladý nájsť a rozvíjať nápady, ktoré spoločnosť posúvajú dopredu. Naše štyri piliere sú povedomie, vzdelávanie, komunita a podpora, ktorými sa snažíme projektom pomáhať.

Letný inkubátor - tvrdá práca & veľká sranda

Inkubátor je desaťtýždňový program rozvoja projektov. Jeho cieľom je posunúť projekty o level ďalej. Počas desiatich týždňov absolvujú účastníci:

Najlepšie tri projekty získajú finančnú podporu 5 000 € a v novembri pocestujú na medzinárodnú konferenciu do Gruzínska.

A stojí to vlastne celé za to?

My si samozrejme myslíme, že áno. Inkubátor sa koná v lete. To je väčšinou obdobie letných festivalov, dovoleniek, výletov a oddychu. V tom však vôbec nebránime. Inkubátor nie je práca na plný pracovný úväzok a veľká časť inkubátora a komunikácie sa koná online.

Zároveň platí to, že čím viac energie a úsilia do svojho projektu vložíš, tým viac energie a výsledkov z neho dostaneš. To je rovnica, ktorá platí aj u nás a zatiaľ sa nám ju nepodarilo prekonať žiadnou skratkou.

Svoje skúsenosti so SIA inkubátorom už majú projekty ako Octago, Adoptuj úľ, Cardbards alebo Matika.in, ktoré ho úspešne absolvovali v predchádzajúcich rokoch.

Prihlásiť sa môžeš do 9.6. na www.socialimpactaward.sk

Všetko dôležité nájdeš na našej internetovej stránke. V prípade otázok nám môžeš kedykoľvek napísať alebo zavolať, radi ti pomôžeme s prihláškou alebo krátkou konzultáciou tvojho nápadu.

Letný SIA Inkubátor ti aj v roku 2018 prinášame vďaka podpore Nadácie Slovenskej sporiteľne a coworkingového priestoru Impact Hub Bratislava. Pomáhajú nám však aj ostatní partneri z našej komunity, mentori a experti, bez ktorých by sme program nemohli realizovať.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1230/zazi-leto-ktore-ti-zmeni-zivot/