Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2018 už klopú na dvere

Štvrtok, 04.10.2018 12:00 redakcia
Správy pre študentov

Víkend plný hier, technológií, youtuberov, cosplay a zábavy prichádza a ovládne refinery gallery už 5. - 7. októbra 2018.

Štart hernej jesene sa začína už 5. októbra v Bratislave na podujatí Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2018 a vy by ste mali byť pri tom. Napínavé zápasy, hodiny kvalitného programu, známi hráči, youtuberi, streameri, cosplay a technológie - toto všetko a ešte viac na váš čaká počas 3 dní. 

Piatok ráno sa začína špeciálnym BSK Tech Day určeným pre stredoškolákov bratislavského kraja. Študenti sa počas dňa môžu pozrieť zaujímavé prednášky mnohých hostí z oblasti technológií, herného a online sveta, ako napríklad prednášku o hernom vývoji, ktorú prinesie najväčšie slovenské herné štúdio Pixel Federation alebo diskusiu o rozdiely tvorby YouTube videí pre slovenské a anglické publikum medzi Pppeterom a Naked Bananas. Hráči z radov študentov sa môžu zapojiť do sprievodného herného turnaja a získať tak vstupenky do súbojov o majstrovský titul.

Sobota tradične patrí už hernému turnaju v tituloch CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Clash Royale, FIFA, NHL a po prvýkrát aj PlayersUnknown’s Battleground. Prizepool stojí za to, takže očakávajte napínavé zápasy, ktoré môžete sledovať nielen na mieste, ale aj z pohodlia domova vďaka online streamom. Ak patríte medzi dospelých fanúšikov, na výsledky zápasov si môžete aj tipnúť na stránkách Fortuna.sk.

Počas MSR 2018 bude podujatie plné známych osobností z youtuberskej a streamerskej scény. Tradičný komentár k showmatch zápasu hviezd nám prinesie Donato a DeeThane, ktorý sa opäť predstaví na pódiu spolu so Šortym a Strapom, kde sa porozprávajú o influenceroch na hudobnej scéne. Krásne slečny Viktorkaa a Beybullka sa stretnú vo vzájomnom zápase 1vs1 a o hernej scéne porozprávajú svoje aj Czechcloud, Micák či Wango. Na MSR 2018 budete môcť po prvý krát aj Baty Alquawen, či populárneho cestovateľa a youtubera Pppetera. Tešiť sa môžete aj na Dev1ho, Žolíka, Zlého Zaja, MenTa, Mateja Zrebného a Naked Bananas, Kokijekul, Aňanás, MichalPPZ či stand up vystúpenie Martina Hatalu a mnohých ďalších.

Y-Con cosplay súťaž tento rok rozhodne o slovenskej reprezentácií na Cosplay World Masters v Portugalsku. Krásna porota v zložení Horo Von Kaida, Fae La Blanche, Grumpy Cait, Tawii cosplay a Kanyan cosplay vyberie spomedzi súťažiacich tie najkrajšie (nielen) herné kostýmy a vy v sobotu o 15:00 môžete byť pri tom. Okrem toho vám Y-Con naservíruje počas celého víkendu skvelé prednášky a Artist Alley, kde nájdete šikovných cosplayerov so svojimi prezentačnými stánkami.

Pre nadšencov technológií sme pripravili Y-Tech free-to-play a expo halu plnú stánkov skvelých partnerov. Legion zóna prinesie kopec herných notebookov a PC, v IBM stánku si môžete vyskúšať závodné hry. JC design predstaví na Y-Tech svoje herné stoly, zatiaľ čo v stánku Orange si môžete vyskúšať skvelé mobilné zariadenia. Súťažami nabitá Lion chill-out zóna prinesie super zábavu rovnako ako veľká Fanta zábavná sekcia. 

Nedeľu ovládnu refinery gallery youtuberi vďaka UFest 2018. Tešiť sa môžete na najväčšie hviezdy SK a CZ scény ako sú Gogo, MenT, Anna Šulcová, VladaVideos, Lady Zika, Adam Mach, Matej Zrebný, Duklock, Patra Bene a mnohí iní. Autogramiáda, showmatch, diskusie, súťaže a osobné stretnutia - to všetko prinesie toto stretnutie youtuberov.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.014 s.