9 z 10 mladých ľudí pracuje v práci, ktorá ich nebaví

Pondelok, 22.10.2018 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Nájsť tú správnu cestu k vysnívanej práci nie je vždy jednoduché a často ani sami netušíme, pre ktoré povolenie sme sa “narodili”. Aj z tohoto dôvodu vzniklo kariérne podujatie, ktoré túto dilemu vyrieši za Vás.

Táto jedinečná akcia s podtitulom “The Journey” nasmeruje (nielen) študentov vysokých škôl na tú správnu cestu ich profesného života. Pomocou série interaktívnych otázok a osobnostných testov sa dozviete, či sa vaša osobnosť viac hodí napríklad do oblasti IT, financií, marketingu alebo HR.

O to správne začlenenie do oblasti sa postarajú naslovo vzatí odborníci z úspešných spoločností ako Profesia, Maxman consultants, Human action a mnoho ďalších. Kvalitný prístup a roky skúseností tak prinesú pomoc všetkým návštevníkom k hľadaniu ich vysnívanej práci.

Okrem skvelého interaktívneho testu IBM Fest prináša so sebou aj nové vedomosti a informácie získané z prednášok uznávaných speakerov. O tom, ako sa stať riaditeľom IBM porozpráva samotný CEO IBM Paul Burt. Ak sa chcete dozvedieť o výhodách a nevýhodách práce v zahraničí, určite by ste nemali zmeškať prednášku Ivaylo Faneva. Svoje tajomstvá týkajúce sa cesty za úspechom prezradí aj známy influencer Matej Zrebný.

IBM Fest však nie je len o práci, ale aj o zábave. Preto si pomedzi zisťovania svojej budúcnosti môžete užiť jedinečnú hernú zónu od Y-Games Slovakia, najväčšieho herného turnaja na Slovensku. Okrem herných notebookov a PC sa budete môcť ponoriť do virtuálneho sveta prostredníctvom VR technológie a zažiť tak novú dimenziu zábavy.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.020 s.