RED BULL Escape Room Championship za hranice mysle a ešte ďalej

Pondelok, 29.10.2018 12:00 redakcia
Správy pre študentov

Ulietavate si na hlavolamoch a hádankách a všetky escape rooms v krajine máte už obehnuté? Tak si poďte vyskúšať únikovú miestnosť na Red Bull Escape Room Championship. V premiére na Slovensku. Pre všetkých, ktorí majú radi výzvy. Precvičte si mozog, logické myslenie, ukážte silu vašej mysle a tímovej spolupráce. Postúpiť môžete až na Majstrovstvá sveta v úniku z escape room, ktoré budú v marci 2019 v zatiaľ neodhalenej lokalite. 

Dajte dokopy partiu štyroch logikov, hádankárov či nadšencov únikových miestností. Predveďte tímového ducha a schopnosť riešiť logické hlavolamy a výzvy v limitovanom čase. Bojovať budete o účasť na Red Bull Escape Room World Championship. Najskôr však treba byť najlepší v krajine. Zaistiť si miesto v domácich kvalifikáciách môžete už teraz a nenecháte tak nič na náhodu. Zahrajte si online hru na redbullmindgamers.com a po jej úspešnom zvládnutí pozvite zostávajúcich troch spoluhráčov. Ako skompletizovaný tím si potom môžete vyberať slot v jednej z troch lokalít. Ďalšia možnosť je, že prídete so svojím štvorčlenným tímom priamo do jednej z troch lokalít v týchto termínoch:

KOŠICE , 26. - 28. november 2018

TRNAVA, 3. - 5. december 2018

BRATISLAVA, 10. - 12. december 2018

Prvé Majstrovstvá sveta v úniku z escape room boli v roku 2017 v Budapešti a stali sa veľkou udalosťou vo svete mind gamerov. Tento rok sa už do svetových kvalifikácií zapojilo až 25 krajín. Brazília, India, Nemecko či Austrália, po prvý raz aj Slovensko. Všetky hry a výzvy navrhol génius Dr. Scott Nicholson, ale aj ďalšie mozgy z univerzít akými sú MIT či TU Wien.

RED BULL MIND GAMERS

Red Bull Mind Gamers je celosvetová platforma, ktorá pravidelne prináša inovatívne hry. Pre zábavu, ale hlavne na trénovanie mysle. Či už ste náruživým skladateľom puzzle, pravidelným návštevníkom escape rooms alebo fanúšik Rubika a jeho kocky, tak web redbullmindgamers.com odhaľuje raj práve pre vás. Logika, kreativita, strategické aj vizuálne myslenie, muzikalita a pamäť. Toto všetko preverujú Mind Gamers v mesačných online výzvach, na Majstrovstvách sveta v skladaní Rubikovej kocky a na Majstrovstvách sveta v úniku z escape room.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.017 s.