Zóny pre každého študenta

Program TalentGuide

“Máš talent? Na vedu, technológie, business, politiku či hocičo iné? Ukáž sa a my ti pomôžeme byť skvelý v tom, čo ťa baví!”

“TalentGuide” je mentoringový program, ktorý prepája talentovaných stredoškolákov s úspešnými vysokoškolákmi a mladými profesionálmi, ktorí študujú alebo pracujú na Slovensku, ale častokrát aj vzahraničí.

Ak máš 15 – 19 rokov, študuješ na strednej škole, chceš pracovať na svojom rozvoji, rozmýšľaš nad svojou budúcnosťou nad rámec bežných očakávaní a rád by si svoje ciele a aktivity koordinoval zo starším a skúsenejším človekom a spoznal jeho perspektívu, program “TalentGiude” ti ponúkne hľadanie odpovedí v priateľskom dialógu s mentorom.

Mentori zapojení do programu sú vysokoškoláci alebo mladí profesionáli so širokými skúsenosťami zo Slovenska i zahraničia, ktorí majú pozitívny vzťah ku Slovensku a veľkú motiváciu podporiť mladšiu generáciu študentov.

Účastníci programu majú na výber zo širokej palety možností, ktoré im program ponúka. Všetky potrebné informácie si pozri v odkaze na stránke organizácie LEAF, alebo v motivačnom FB videu.

Dokedy: 20. január 2019
Kde: Slovensko
Kedy: apríl - december 2019

V prípade záujmu o účasť na programe je potrebné vyplniť nasledovnú prihlášku, a to najneskôr do 20. januára 2019.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1296/program-talentguide/