Zóny pre každého študenta

Rozbiehátor podporí tvoj talent

Si tvorivý, odvážny mladý človek vo veku od 15 do 30 rokov so skvelým nápadom hodným podnikateľského zámeru? Snívaš o vlastnom biznise, no nevieš, ako na to? Rozbiehator podporí tvoj talent a poskytne ti sto eur na rozbehnutie.

Stačí, keď do 20. februára prihlásiš svoj nápad do inkubačného programu Rozbiehátor. Prihlášku nájdeš na stránke academy.rozbehnisa.sk/rozbehni-napad a potom už len stačí veriť, že tvoj nápad zaujme a prejde výberom. A aby si to mal jednoduchšie, prezradíme ti, že uspejú tie nápady, ktoré preukázateľne zlepšia kvalitu života.

Získaš vzdelanie, grant i mentoring

Zapojením sa do programu Rozbiehátor môžeš získať úžasné benefity. Môžeš absolvovať viac ako 25 hodín vzdelávačiek o biznise, financiách, manažmente a marketingu. Dozvieš sa, ako začať úplne od nuly a navyše dostaneš 100-eurový grant na otestovanie svojho nápadu v malom.

Najlepší nositelia nápadov okrem toho získajú prístup k štartovaciemu kapitálu a budú môcť absolvovať mentoring a stáž v startupoch a inovatívnych firmách.

Ak naozaj rozmýšľaš, či ísť do toho, neváhaj, pretože tvoja príležitosť klope na dvere práve teraz. Rozbiehátor ti poskytne vzdelanie, bude ťa motivovať, inšpirovať a pomôže ti úspešne sa rozbehnúť. V tomto roku plánuje podporiť až 50 podnikateľských nápadov.


Svoj nápad môžeš konzultovať so skúsenými mentormi.

Zapojiť sa môžu aj tímy študentov

Šancu uspieť so svojím nápadom majú aj šikovní študenti stredných a vysokých škôl. Do inkubačného programu sa môžu zapojiť ako tím, počet členov nie je limitovaný.

Nemáš nápad? Nevadí.

Rozbiehátor ti už teraz ponúka šancu vymyslieť nápad pomocou video workshopu na academy.rozbehnisa.sk/napad. Klikni na link a dostaneš presný návod na to, ako sa môžeš dopracovať k svojmu originálnemu nápadu len za 5 minút.

Učia ľudí podnikať

Rozbiehátor je inkubačný program modernej školy podnikania s názvom ROZBEHNI SA! Academy. Jej cieľom je do roku 2020 inšpirovať 100-tisíc mladých ľudí k podnikaniu. Doteraz predstavili podnikanie viac ako 5-tisíc mladým ľuďom na 100 školách, podporili 100 nápadov a rozdali 85-tisíc eur na podporu mladých talentov.

Premenili nápad na biznis

O tom, že Rozbiehátor ozaj funguje, sa presvedčil nejeden mladý človek. Napríklad aj 15-roční žiaci Adrián a Ivka. Svoj nápad vďaka inkubačnému programu premenili na úspešný biznis. Získali sme cenné rady a návod na to, aké kroky musíme urobiť, aby z nápadu a prototypu vznikol produkt, ktorý dokáže na trhu dlhodobo obstáť,” hovoria mladí ľudia, ktorí vytvorili doskovú hru ChemPlay určenú na výučbu chémie. Dnes je ich hra dostupná na stovkách škôl na Slovensku, v Českej republike i v zahraničí.

Adamovi Gandžalovi z Mýta pod Ďumbierom sa tiež vďaka Rozbehni sa! splnil včelársky sen. „Rozbehni sa! mi pomohlo z nápadu vytvoriť funkčný prototyp projektu, ktorý rok od spustenia vyzbieral cez 35-tisíc eur pre slovenských včelárov a založil viac ako 250 nových úľov,” prezradil mladý včelár.

Aj ty môžeš začať úplne od nuly. Stačí uveriť tomu, že keď naozaj chceš, dokážeš zrealizovať čokoľvek.


Finálové prezentácie pred podnikateľskou porotou a verejnosťou. Prezentuje Adam s projektom Modrotlačoviek

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1304/rozbiehator-podpori-tvoj-talent/