Nečakaj na lepšiu budúcnosť, sprav prvý krok už dnes!

Pondelok, 11.02.2019 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Si stredoškolák, ktorého lákajú nové technológie? Zvažuješ štúdium na vysokej škole s IT zameraním?, prípadne si len chceš rozšíriť obzory a stretnúť zaujímavých ľud? NOC pre Stredoškolákov bude v tom prípade ideálnou príležitosťou.

Príď 13.3, v stredu o 17:00 hod na FIIT STU v Bratislave a sprav prvý dôležitý krok k tvojej lepšej budúcnosti.

NOC je celovečerné podujatie plné príležitostí a možností sebarozvoja. Podujatie je organizované občianskym združením Nexteria, ktorého cieľom je aby na Slovensku vyrástla generácia slušných a schopných mladých ľudí.

Night of Chances má za sebou podujatia týkajúce sa biznisu a IT technológií, ktoré sa tešia stále čoraz väčšej obľube. NOC pre Stredoškolákov_Technology je úplnou novinkou. „Chceme ponúknuť rovnaké spojenie praktického vzdelávacieho podujatia a možnosti stretnutia lídrov a expertov v odbore v neformálnej atmosfére aj študentom,“ hovorí Tomáš Hasala z občianskeho združenia Nexteria, ktoré NOC organizuje.

Čo môžem od NOCi očakávať?

NOC čerpá svoju obľubu u študentov vďaka spojeniu viacerých zaujímavých formátov, prostredníctvom ktorých môžete zažiť naozaj veľa.

Počas celého večera budú pre teba pripravené odborné prednášky, diskusie s riaditeľmi úspešných firiem, množstvo stánkov s predstaviteľmi firiem, ktorí ti s radosťou povedia o pracovných príležitostiach, ale aj praktické workshopy, kde otestuješ svoje znalosti na vlastnej koži a spoznáš budúcich spolužiakov a kolegov.

NOC má za úlohu posúvať študentov k novým výzvam a cieľom

Našim cieľom je, aby bola NOC pre Stredoškolákov jedinečným podujatím, ktoré dá účastníkom príležitosť ujasniť si predstavu o študijnom a kariérnom smerovaní, nájsť si prácu či stáž, prakticky sa vzdelávať vo svojom odbore a spoznávať najnovšie trendy a príležitosti.

Jedným z hlavných poslaní NOCi je, aby bola pre všetkých.

Zúčastňujú sa jej začínajúci študenti s nejasnou predstavou o svojej budúcnosti, absolventi s pracovnými skúsenosťami, ale aj cieľavedomí mladí inovátori, ktorí hľadajú cestu ako a kde preraziť. Práve na NOCi nájdu prostriedky, ako sa k svojmu snu priblížiť… a to všetko pod jednou strechou.

Ľutujeme len tie šance, ktoré sme nevyužili.

Čo mám robiť, aby som sa podujatia zúčastnil/la?

Teraz je to už len na tebe.

Registrácia prebieha už len pár dní a počet lístkov je limitovaný.


Nečakaj na lepšiu budúcnosť, sprav prvý krok už dnes!

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.016 s.