Praxuj zábavou!

Pondelok, 01.04.2019 11:15 redakcia
Správy pre študentov

Prax, prax, prax. Človek ledva dokončí poslednú skúšku, dostane diplom a zistí, že vlastne titul je len časť úspechu absolventa pri budovaní svojej kariéry, či pri hľadaní zamestnania. AEGEE je super, ponúka mladým už počas štúdia, alebo aj po jeho skončení naberanie schopností a znalostí, ktoré človek ocení a raz sa mu určite zídu.

Veď čo je väčšia skúsenosť ako prezentovať pred 1000 ľuďmi na valnom zhromaždení? Alebo zorganizovať event od úplného nápadu až po jeho realizáciu? Či prísť medzi nepoznaných mladých a za pár dní si vybudovať priateľstvá na celý život?

Áno, práve toto a oveľa viac ponúka AEGEE mladým, ktorí spolu budujú Európu bez hraníc a zhromažďujú sa na eventoch postavených na rôznych témach. Tak neseď doma a vzdelávaj sa, neformálne, s radosťou a s nami.

MÁM ZÁUJEM

AEEGEE – “Association des Etats généraux des Etudiants de l`Europe” sa voľne prekladá ako Európske Fórum Študentov. Je najväčšia európska organizácia združujúca 13 000 mladých vo veku 18-35 rokov v 43 krajinách Európy s takmer 210 lokálnymi pobočkami. Málo mladých však vie, že práve AEGEE je zakladateľom program Erasmus a okrem million eventov organizovaných počas roka organizuje aj letné university (nemýľ si pojmy, s univerzitou ako takou to má len málinko spoločného).

Letné univerzity sú určené mladým ľuďom (duchom aj vekom), ktorí sa neboja vybrať sa za hranice svojej krajiny, stráviť 1-2 týždne v spoločnosti 20-35 mladých z celej Európy a prekonávať medziľudské bariéry. Záujem o Letné univerzity je každý rok veľmi veľký, ako Slováci máme však veľkú šancu zúčastniť sa ktorejkoľvek z ponúkaných letných univerzít. Sú organizované mladými vo viac ako 250 mestách Európy. Výber je naozaj bohatý, môžeš si vybrať z viac ako 80 letných univerzít zameraných na jazyky, šport, tanec, lezenie po horách, dobrovoľníctvo, ekológiu a podobne. Počas dňa zažiješ workshopy, uvidíš miesta, mestá, prírodu, ochutnáš tradičné jedlá a na večer sa zábava rozbehne na spôsob domácich. Program, cenu, podmienky a iné info nájdeš na stránke AEGEE Summer University 2019.

Na akékoľvek zvedavé otázky radi odpovieme, napíš na info@aegee-bratislava.sk a hlavne, sleduj náš Facebook AEGEE Bratislava, kde nájdeš nie len letné univerzity ale aj iné eventy konané počas roka, tak nezaspi na vavrínoch a prihlás sa ešte dnes :)

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.019 s.