Zóny pre každého študenta

Vysokú školu vyberaj s rozvahou!

Kam ideš po škole?

V týchto dňoch sa Ťa zrejme každý pýta, kam ideš po škole a ako si sa rozhodol. Počúvaš dobre mienené rady a máš problém definitívne sa rozhodnúť. Je preto logické, že mnohí zvažujete viacero vysokých škôl. Zaujíma vás to i ono a navyše si kladiete otázky typu: čo keď ma to prestane baviť? Čo keď to nebude to pravé orechové a čo keď to nezvládnem?

Učiť sa budeš pritom od tých najlepších

Špičkových odborníkov, členov výskumných tímov, z ktorých mnohí sú držiteľmi svetových patentov. Aj preto je FCHPT STU viac ako 10 rokov po sebe vyhlásená za najlepšiu technickú fakultu na Slovensku. A keby len to! Má také špičkové technické vybavenie svojich laboratórií, že ho využívajú aj „cezpoľní“ pedagógovia a študenti, napríklad zo zahraničných univerzít.

S nami máš jednu istotu – bude z teba expert a pri štúdiu ti pomôžeme!

Na FCHPT STU si nemusíš robiť starosti o svoju budúcnosť. Po prvé, s takýmto širokým zameraním si nájdeš uplatnenie naozaj všade. Po druhé – nemusia Ťa vyrušovať ani „okná“ z matematiky, fyziky či chémie. Fakulta ti ako záchrannú sieť totiž ponúka jedinečnú novinku. Všetko sa doučíš v bezplatnom „nultom“ ročníku v rámci konverzného programu, ktorý ťa dokonale na ďalšie štúdium pripraví. Do programu môžeš prestúpiť aj z riadneho štúdia, keď zistíš, že v niektorom z predmetov potrebuješ pridať. A naopak to ide tiež. Výhody študentského života s kartou ISIC, možnosť štipendia až do 2000 € počas bakalárskeho štúdia, nárok na ubytovanie v modernom, zrekonštruovanom internáte, množstvo príležitostí na šport a zábavu – pritom nestratíš.

Špičkové programy

Mať pochybnosti je úplne na mieste a dobré je sa aj zabezpečiť. Vyber si preto vysokú školu, ktorá Ti ponúkne široké možnosti špičkových a trendových programov, s back-up riešeniami, záchrannou sieťou konverzného štúdia a takmer 100% istotou uplatnenia v praxi. Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU Ti také možnosti prináša! Otvára príležitosti nielen pre budúcich chemikov a technológov, ale aj pre tých, čo chcú pracovať v medicíne, vrcholovom manažmente, medzinárodnom výskume, chcú spolupracovať s farmaceutmi, lekármi alebo budovať lepší, ekologický svet. Všetko nájdeš TU. Od plastov po umelú kožu či výskum rakoviny. Od výroby po výskum. Od medicíny cez potraviny, kozmetiku až po ekológiu a vývoj liečiv. Od biochémie až po programovanie a moderné automatizačné systémy.

Možností máš teda neúrekom. Tvoja chuť zmeniť svet je prvým predpokladom.

A ešte jedna vec. Do konca Tvojho štúdia má zaniknúť až 75 mil. pracovných miest. Ale absolvent FCHPT sa budúcnosti obávať nemusí. Pretože on ju práve tvorí! Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU vo svojich študijných programoch totiž zachytáva najdôležitejšie trendy, ktoré ovplyvnia budúci obraz našej ekonomiky: bio, eko a bezpečnosť. Jej absolventi majú preto tie najlepšie predpoklady uplatnenia v praxi. Vo výrobe, vede, manažmente, prakticky v akomkoľvek odvetví vrátane medicíny a farmácie. Vďaka diplomu európskeho inžiniera (EUR ING) a v neposlednom rade aj širokým možnostiam výmenných študijných pobytov na zahraničných univerzitách, sa naši absolventi bez problémov uplatnia doma aj v zahraničí.

Vyplniť PRIHLÁŠKU – PRIHLÁŠKY UŽ LEN DO 30.4.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1343/vysoku-skolu-vyberaj-s-rozvahou/