Zóny pre každého študenta

7 dôvodov, prečo prísť na Profesia days

Si čerstvý absolvent alebo študent, ktorému jeho profesný život nie je ľahostajný a je pripravený chopiť sa jedinečnej šance získať svoj dream job? Zozbierali sme 7 overených tipov, ktoré ťa určite presvedčia o tom, prečo prísť a nenechať nič náhode.

PRÍLEŽITOSŤ

Tento tip považujeme za najdôležitejší. Začať musíš totiž presne 15.5.2019 v hoteli Holiday Inn, v Žiline. Nemôžeš si nechať ujsť v poradí druhý ročník eventu Profesia days, ktorý sa v celoslovenskom merítku radí na poprednú priečku medzi festivalmi (nielen) práce. Pridať brigádu – inzercia brigády. Tento rok tam prišlo hľadať nových kolegov viac ako 50 zástupcov spoločností rôzneho zamerania, ktorí budú počas celého dňa pripravení zodpovedať akékoľvek tvoje otázky. A okrem toho ti ponúknu kariérny a osobnostný rast! Kto ti poskytne väčšiu príležitosť?

POMÔŽEME TI PRIPRAVIŤ CV 

Nazabudni, prvý dojem je dôležitý, ale nikto od teba nechce, aby si prišla/prišiel v saku. Podstatné je, mať úsmev na perách, dobrú náladu a čisté oblečenie, v ktorom sa cítiš pohodlne. Pred tým ako pôjdeš na event, zisti, aké firmy sa na Profesia days budú nachádzať, naštuduj si o nich informácie a choď za nimi cielene. Ak ešte nemáš svoj životopis, nevadí. Na Profesia days ti s ním v stánku Profesia radi pomôžeme.

INŠPIRÁCIA, MOTIVÁCIA A VZDELÁVANIE

Inšpiruj sa prednáškami osobností z regiónu a z workshopov, ktoré budú pre teba pripravené po celý deň. Možno ťa práve tie namotivujú a presvedčia o zmene zamestnania a snáď podľahneš novým výzvam ktoré na teba čakajú.
Bude na teba čakať hlavné pódium a pódium nazvané Master class. Na hlavnom pódiu vystúpia známe osobnosti a na Master class sa budeš môcť priučiť marketingu.

Profesia days už nie je len obyčajný veľtrh, ale je to festival príležitostí. Tešiť sa môžeš na Jána Tribulu, Lujzu Garajovú Schramekovú, Alenu Stevens a mnoho ďalších. Kompletný program nájdeš TU.

ZÁBAVA

Okrem IT vychytávok zažiješ poriadny stand up od Jerryho z Temných kecov. Čakať na teba bude aj stánok Dermacol kde sa môžeš skrášliť. Okrem toho tu bude tiež virtuálna realita.

POROVNANIE PLATOV

Čo by si robil, keby si zistil, že tvoj kolega má menej skúseností ako ty, pracuje menej, no zarába viac?
Niečo takéto sa ti môže stať a mal by si byť na to pripravený. Počas festivalu môžeš zistiť, aký plat by si si mal pýtať na tvojej pozícii v stánku Platy.sk, kde ti urobia analýzu platu na mieru. Povedia ti, koľko by si mal zarábať v porovnaní s inými v tvojom fachu a tiež ti vysvetlia, aké sú tvoje práva a povinnosti.

PREKROČENIE KOMFORTNEJ ZÓNY

Nedarí sa ti na pohovoroch, alebo si ešte na žiadnom nebol?
Asi každý, kto pohovor zažil uzná, že je to naozaj náročná životná skúška. Preto si môžeš vyskúšať, ako taký naozajstný pohovor prebieha a to vďaka nášmu partnerovi Adecco.

JE TO ZADARMO

Ak ťa nepresvedčili dôvody vyššie, daj tomu šancu, event je zadarmo, nutná je len rezervácia na registracia.profesiadays.sk

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1349/7-dovodov-preco-prist-na-profesia-days/