PSYCHOHYGIENA: Pomáha bozkávanie pri znižovaní stresu?

Pondelok, 20.05.2019 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Každý deň sa umývaš, čistíš si zuby a dbáš o svoju hygienu a zovňajšok. Teraz ale ruku na srdce, ako dbáš o svoju vnútornú hygienu? Išiel by si k odborníkovi, keby si mal duševný problém, ako ideš k zubárovi, keď ťa bolí zub? Psychické a fyzické zdravie idú ruka v ruke, tak na to nezabúdajme. Pokiaľ budeš vyzerať chrumkavo, ale budeš dlhodobo smutný/á, tak sa to odzrkadlí aj na tvojom zdraví.

Maturity, odpovede, záverečné písomky ... až 25% mladých ľudí denne pociťuje úzkosti zo stresu a práve preto sme sa v našom ďalšom kurze rozhodli zamerať konkrétne na zvládanie stresu. Povieme si o tom, ako ho zvládať a že nemusí byť nevyhnutne iba negatívny. Vedel si o tom, že jedným zo zaujímavých spôsobov, ktorý pomáha pri znižovaní stresu je napríklad aj bozkávanie? Hneď po tom, ako si pozrieš celý kurz, môžeš sa vrhnúť na testovanie. 

Sme tím 6 mladých ľudí, ktorý po nociach pracuje na scenároch, videách a budovaní kontaktov. Chceme ukázať, že aj keď je ťažké robiť veľké, systémové zmeny v štáte, v dnešnej dobe vieme informácie potrebné pre tvoj reálny život šíriť prostredníctvom zábavnej formy. 

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.014 s.