Staň sa expertom digitálneho marketingu

Pondelok, 26.08.2019 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Je to už druhý rok, čo Digitálna Univerzita so svojim vzdelávacím programom opäť otvorí brány do sveta online marketingu. Ak máš ambíciu stať sa expertom na digitálny marketing alebo máš chuť získať nové skúsenosti, ktoré ti výrazne pomôžu v tvojej kariére, alebo pri rozbehnutí vlastného biznisu, si na správnej adrese. 

Digitálna Univerzita je pomerne nový inovatívny vzdelávací projekt Digital Marketing Clubu, ktorý sa už viac ako 8 rokov špecializuje na profesionálne vzdelávanie marketérov, podnikateľov a študentov.

Po rokoch organizovania úspešných konferencií Make It Digital, prednášok a workshopov, najväčšej networkingovej párty - Marketingovica, inšpiratívnych stretnutí s úspešnými podnikateľmi, prišla myšlienka posunúť vzdelávanie v online marketingu na vyššiu úroveň.

A tak vznikla Digitálna Univerzita – komplexný polročný vzdelávací program.

Online marketing je stále väčším trendom, je nevyhnutný pre každú spoločnosť, ktorá chce v tomto digitálnom svete prežiť. Nasvedčuje tomu aj neustály nárast kurzov a školení v tomto obore. Avšak to, čo pri mnohých kurzoch chýba je prax. 

Ako aj v Digital Marketing Clube, tak na Digitálnej Univerzite platí rovnaká filozofia a to, že najlepšie sa učí na reálnych projektoch a za pomoci osobných mentorov. Našim cieľom je, aby sa každý jeden účastník posunul vpred. Veríme, že takto vytvoríme priestor, kde môžu ambiciózni ľudia rásť, networkovať či už so spíkrami alebo medzi sebou a tak vytvárať živú komunitu, ktorá bude pokračovať aj po skončení štúdia.

Tento komplexný program je rozdelený na dve časti a stojí na troch pilieroch. Prvá časť obsahuje celodenné prednášky, ktoré sa konajú v sobotu. Možno trošku nezvyčajný deň na avšak snažíme sa sprístupniť vzdelávanie aj pracujúcim, či okolitým regiónom. A druhá časť je spomínaná práca na reálnych projektoch počas dvoch mesiacov. Naše tri základné piliere tvoria:

Komplexné vzdelávanie

Online marketing je príliš široký pojem, ktorý v sebe obsahuje prepojenia mnohých kanálov a nástrojov, ktoré na seba nadväzujú. Pokiaľ chcete profitovať, musíte porozumieť viacerým súvislostiam a vzájomným vplyvom medzi týmito nástrojmi. Preto sme jednotlivé prednášky naskladali tak, aby ťa naučili pochopiť týmto prepojeniam komplexne a videl si celé spektrom možností, ktoré online svet ponúka.

Učenie sa v praxi pod dohľadom mentorov

Ani ten najlepší výklad ti nenahradí prax - to je naše moto. Práve preto po absolvovaní školení máš vyhradené 2 mesiace na zrealizovanie tvojho projektu. Počas tejto doby, budeš mať k dispozícii vlastného mentora, s ktorým sa môžeš kedykoľvek poradiť. Mentora si vyberieš podľa špecializácie, v ktorej sa budeš chcieť hlbšie rozvíjať.

TOP spíkri

Dávame si záležať na tom, kto ťa bude učiť. Preto spolupracujeme len so skutočnými odborníkmi a najuznávanejšími expertmi, ktorí majú bohaté schopnosti a skúsenosti, no vedia jednotlivé témy podať zrozumiteľne na príkladoch z ich praxe. 

Tento projekt sa rozhodli podporiť aj silný hráči ako Grow with Google, Websupport, Strossle, Marketeris, StartitUP a zones.sk. 

Poď s nami na túto dobrodružnú cestu spoznávania online marketingu :)

Viac sa dozvieš na: www.digitalnauniverzita.sk


SÚŤAŽ! Vyhraj vstupenku na štúdium na www.digitalnauniverzita.sk!

Napíš nám na sutaz@zones.sk, prečo práve ty by si mal získať vstup na tento KOMPLEXNÝ VÍKENDOVÝ VZDELÁVACÍ PROGRAM – Digitálna univerzita. Platí do 30. septembra 2019. Tešíme sa na vaše správy.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.014 s.