Šialený komiksový záporák v kinách – pripravte sa na zrod Jokera!

Pondelok, 30.09.2019 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Joker je suverénne jeden z najznámejších komiksových záporákov všetkých čias. Batmana stihol párkrát pekne potrápiť aj na filmových plátnach a jeho silený úsmev si odskúšalo niekoľko vymakaných hercov. Najnovšie sa medzi nich pridá geniálny Joaquin Phoenix a my sa spolu s ním pozrieme, čo stálo na začiatku cesty legendárneho zločinca. Kto bol Joker, než sa stal Jokerom?

Podľa všetkého bol neúspešným klaunom. Nie je sa čo čudovať – snažiť sa rozosmiať mesto také temné, ako je Gotham, nie je žiadna sranda. (Pun intended.) Zrejme žil so svojou starnúcou matkou, až kým sa čosi nestalo... Možno sa zamiloval do krásnej mladšej ženy, ale niečo mu nevyšlo. A pravdepodobne párkrát dostal po papuli, keď sa zasmial na nevhodnom mieste. Ale to sa stáva, nie? Arthur Fleck mohol byť týpek ako ktokoľvek z nás, než sa stal Jokerom. Ktovie? Dozvieme sa v kinách od 3. októbra.

Okrem Joaquina Phoenixa sa vo filme objaví aj vychádzajúca hviezda, pôvabná Zazie Beetz (Deadpool 2), výborná herečka známa najmä z hororových seriálov – Frances Conroy (American Horror Story) alebo legendárny Robert de Niro (Krstný otec, Taxikár, Foter je lotor).

Absolútne svojský komiksový film o svojskom zloduchovi vydavateľstva DC Comics prinesie na plátna kín distribučná spoločnosť Continental film. „Why so serious?“ Príďte do kina nahodiť šťastnú tvár!

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.019 s.