Pridajte sa k Red Bull výzve 500 000 km

Streda, 09.10.2019 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Vymeňte auto alebo MHD vo svojom meste za bicykel a pridajte sa na ceste do práce k 500 000 km výzve. V priebehu celého októbra môžete podporiť cyklodopravu vo vašom meste a urobiť niečo aj pre svoje zdravie a kondičku. A určite aj pre svoje nervy, keďže s prehľadom a úsmevom na tvári obehnete všetky upchaté križovatky.

Nasadnite na bicykel, alebo aj kolobežku, skejt či kolieskové korčule a vyrazte do ulíc. Ešte pred tým sa však zaregistrujte na redbull.sk/vyzva, stiahnite si appku Do práce na bicykli (DPNB) a pravidelne zaznamenávajte všetky vaše aktivity. Užijete si pohodovejšiu jazdu mimo dopravnej špičky a okrem aktívneho pohybu sa účasťou v tejto výzve zapojíte aj do žrebovania o zaujímavé ceny.

NA CESTE K POL MILIÓNU KILOMETROV

Dosiaľ sa spoločnými silami podarilo všetkým zapojeným nabajkovať viac ako 250 000 km a toto číslo rastie každý deň. Pomôžte pri zbieraní kilometrov v druhej polovici výzvy aj vy. Rozbehnuté je to viac než dobre, počasie je stále príjemné a okrem dobrého pocitu budete vďaka dosiahnutým míľnikom aj v hre o zásoby energie a poukážky na zľavu v e-shope Terrabike.sk.

Registráciu a viac info nájdete na REDBULL.SK/VYZVA.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.019 s.