Zóny pre každého študenta

Bratislavu čaká festival latinsko-americkej hudby Día de los Muertos

Festival plný žiarivých farieb a horúcich rytmov. Sviatok mŕtvych oslávia návštevníci Día de los Muertos vo štvrtok 31. októbra v MMC ako Mexičania – s kamarátmi a naplno! K hlavnému slovu sa počas noci dostane latinsko-americká hudba a jej temperamentné podoby.

Nielen skvelá muzika, ale aj originálna výzdoba plná bohatých kvetov, vyzdobených lebiek a kostlivcov bude neodmysliteľne patriť k slávnym oslavám smrti. Na pódiu vystúpi živá kapela Carisma, ktorú tvoria vynikajúci hudobníci a speváčky z celej Latinskej Ameriky. Táto skupina dokáže vytvoriť skutočne autentickú atmosféru karibskej pohody.

Základom jej repertoáru je energiou nabitá latinskoamerická a kubánska hudba, či už v tradičnom prevedení alebo s prímesou ďalších moderných štýlov. Okrem nej sa návštevníci môžu tešiť na bohaté sety DJov Dannyho Alvésa a Maria Lopeza. Festival bude sprevádzať tanečné vystúpenie tradičného mexického súboru, ktoré sľubuje hru nôh, sombrero klobúkov, pestrých sukní, šatiek a vejárov. Pripravené bude aj maľovanie na tvár a fotokútik, v ktorom sa môže, kto chce odfotiť v štýle Día de los Muertos.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1430/bratislavu-caka-festival-latinsko-americkej-hudby-dia-de-los-muertos/