Viete prečo sa superhrdinovia spoločne stretli v Starej Tržnici?

Streda, 30.10.2019 11:00 redakcia
Správy pre študentov

16. októbra sa v Bratislave stretli tí najlepší hrdinovia v oblastiach IT, Finance, Design, Support & Sales na jedinečnom kariérnom podujatí IBM Fest - Heroes a ty si mohol byť pri tom. 

Počas stredajšieho popoludnia sa návštevníci Starej Tržnice mohli absolvovať unikátny superhrdinský tréning. Hneď pri vstupe na podujatie sa zaradili do jednej z elitných jednotiek a zúčastnili sa tréningu v podobe workshopov a prednášok z danej oblasti. 

Tematika hrdinov rezonovala nielen počas panelovej diskusie Stuarta Hazella, Michala Číža a Juraja Vinša, ale aj počas prednášky Michele Brissoniho, ktorý prezradil, ako sa stať vývojárskym hrdinom. 

IBM Fest - Heroes nebol však len o vzdelávaní, ale aj o zábave a oceňovaní. Z rúk UNICEF Slovensko si IBM na Slovensku prevzala ocenenie Family Friendly Firma. Splnila tak ako prvá firma v Slovenskej republike prísne kritéria a dokázala, že im záleží nielen na ich zamestnancoch ale aj na ich rodinách.

Dozvedeli sme sa ako si čo najlepšie pripraviť životopis vďaka workshopu Kristíny Bango. Slobodan Radenkovič nám prezradil ako funguje umelá inteligencia vo financiách. O tom, že aj účtovníctvo môže byť sexy nás presvedčil Martin Dovhun a návod, ako premeniť svoje hobby na prácu snov nám poskytol Chris Bordáč.

Atmosféru celého podujatia si môžete pozrieť vďaka aftermovie:

Superhrdinský festival by sa nezaobišiel bez samotných hrdinov. Tých si mohol stretnúť zoči voči priamo v priestoroch Starej Tržnice. Počas tréningu treba aj oddychovať a o to sa postarala herná zóna v podaní herného turnaja Y-Games v ktorej sa návštevníci mohli okrem iného aj kvalifikovať na firemné ešportové hry. K dispozícií boli skvelé herné notebooky, počítač a konzoly. Okrem toho si si mohol vyskúšať escape room Divný príves, ponoriť sa do virtuálnej reality alebo vlastnou energiu poháňať stroj na cukrovú vatu. Úspešný deň festivalu zakončila skvelá afterpárty v KC Dunaj, kde ste mohli IBM hrdinov stretnúť naživo zoči voči.

Ďalší ročník IBM Fest - Heroes úspešne dokončil tréning profesných superhrdinov a priniesol zábavné a náučné momenty. 

Pre viac informácií o festivale sleduj sociálne siete: https://www.facebook.com/HeroesFestsk

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.022 s.