Zóny pre každého študenta

Uži si rozprávkové dobrodružstvo s animákom TROLL: Príbeh o chvoste

Pokojný život v kráľovstve trollov naruší kliatba... V novom animovanom filme tvorcov Shreka či Madagaskaru sa môžeš aj ty v kine vypraviť na nečakané dobrodružstvo so sympatickými hrdinami a krásnym posolstvom. TROLL: Príbeh o chvoste príde do kín vo štvrtok 12. decembra.

Dobrodružná cesta v príbehu začína, keď trollieho kráľa Groma premení jeho nenávistný bratranec Grimmer na kameň a jeho chvost ukryje v tajomnom Zakázanom lese. Situáciu môže zvrátiť len kráľov syn Trym. Na to, aby zachránil otca a získal späť jeho chvost, má však len 3 dni. Nebezpečná výprava môže ohroziť nielen Tryma a jeho kamarátov, ale už navždy aj pokoj a harmóniu celého kráľovstva, na ktoré si brúsi zuby zákerný Grimmer.

 

Ak by si sa bál, že nórsko-kanadskému filmu nebudeš rozumieť, neboj sa – rozhodne budeš! V slovenskom znení z plátna zaznejú špičkoví dabingoví herci Michal Domonkoš, Natália Kóšová, Roman Matisko, René Jankovič, Dano Dangl, Peter Sklár, Soňa Norisová, Zuzana Šebová a viacerí ďalší. Film do kín prináša distribučná spoločnosť Continental film – sleduj jej Instagram a Facebook, bude sa tam s filmom aj súťažiť! ;)

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1450/uzi-si-rozpravkove-dobrodruzstvo-s-animakom-troll-pribeh-o-chvoste/