Zóny pre každého študenta

Vyberte si pre tu správnu mikinu pre vás

S prichádzajúcou zmenou počasia aj my meníme naše šatníky. Letné veci dávame do zadných častí šatníka a vyberáme zimné oblečenie. Možno ste si všimli, že vaše oblečenie už nie je také aké bývalo, farby sú vyblednuté a máte pocit, že oblečenie, ktoré máte v šatníku už vôbec nie je trendy. Tak neváhajte a inšpirujte sa nasledujúcimi pánskymi mikinami na tejto stránke https://bolf.sk/slo_m_Panska-moda_Panske-mikiny-3404.html

V mikine by ste sa mali pravdaže cítiť príjemne a taktiež štýlovo a trendy. Niekto ma rád mikiny, ktoré sú skôr nenápadnejšie a decentnejšie niekomu zase nevadí, ak vytŕča a vyberie si mikinu, s ktorou určite zažiari. Ak pred čiernou preferujete skôr farebné mikiny nemusíte sa obávať, že sa takéto mikiny nebudú hodiť pri akejkoľvek príležitosti. Okrem každodenného nosenia si ich môžete obliecť aj napríklad do práce alebo aj na rade. Ide iba to s čím by bolo najlepšie takého mikiny kombinovať, podľa toho kam si chcete mikinu obliecť.

Na čo by ste mali pozerať pri výbere tej správnej mikiny pre vás

Určite by ste si mali správne premyslieť napríklad to, aká mikina sa vám najviac hodí, aby ste sa v mikine cítili čo najlepšie. S klasickými mikinami určite nič nepokazíte, a ako sme už vyššie spomínali, môžete si ich obliecť kamkoľvek pôjdete. Ak budete chcieť vyzerať v mikine elegantne najlepšie je kombinovať ju s košeľou alebo polokošeľou. Na vrch si oblečte kabát alebo plášť a môžete ísť.

O čosi mladistvejší vzhľad docielite s mikinami s potlačou. S takýmito mikinami určite zažiarite, pretože rôzne nápisy a vzory na mikinách pútajú pozornosť. Na výber máte z množstva vzorov a nápisov. Ak chcete niečo viac pútavejšie vyberte si mikinu s väčším nápisom alebo vzorom prípade mikinu, kde sú farby kontrastnejšie, Na druhej strane ak chcete ísť skôr docenenejšou cestou, vyberte si mikinu s menším a trošku nenápadnejším vzorom.

Každá mikina je niečím výnimočná a iná od ostatných. Dnes už nejde iba o klasické mikiny, ale na trhu sa nachádzajú mikiny, ktoré sú niečím iné a momentálne sú trendy. Medzi takéto mikiny patria určite mikiny, so zapísaním na boku. Ide jednoducho o to že, mikinu si zipsujete nie klasicky vpredu, ale zips sa nachádza na bočnej strane. Okrem toho niektoré mikiny majú iba polovičné zapínanie na zips.

Keď sa vyberiete na výlet do hôr určíte alebo niekam na turistiku všetci dobre viete, že najvhodnejším typom oblečenia je mikina. Avšak vyberte si mikinu, ktorá je určená na športové aktivity alebo na turistiku. Tieto mikiny sa od ostatných mikín líšia svojimi vlastnosťami a zložením. Pri týchto mikinách je dôležitá ich praktickosť. Keďže počas turistiky alebo nejakej inej športovej aktivity sa väčšinu času pohybujete vonku musí mikina dostatočne udržiavať teplo, aby ste počas túry nemuseli mrznúť.

A v neposlednom rade stále obľúbené a stále trendy mikiny s vojenskou potlačou. Vojenská potlač a maskáčové mikiny sa objavili na trhu už v minulosti a stále si držia popredné miesto a stále sú trendy. Mikinu s vojenskou potlačou môžete použiť na bežné nosenie alebo taktiež ak sa vyberiete niekam na turistiku alebo pri športových aktivitách. Vojenská potlač, tak ako ju poznáme z minulosti sa o niečo zmenila. Pri vojenskej potlači už nejde iba o kombináciu farieb zelenej, hnedej a svetlo hnedej, ale na výber máte rôznych farebných kombinácii ako napríklad sivo-čiernu, červeno-čiernu alebo modro-čiernu.

Pánska mikina by nemala chýbať v šatníku žiadneho správneho chlapa. Je to typ oblečenia, v ktorom sa cítime pohodlne a môžeme ju využiť pri akejkoľvek príležitosti alebo voľnočasovej aktivite.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1453/vyberte-si-pre-tu-spravnu-mikinu-pre-vas/