Zóny pre každého študenta

Festival Punkáči deťom sa pripravuje na svoj desiaty ročník

Spomínate si v tejto zime ešte na leto? Na jeho konci sme si mohli užiť obľúbenú benefičnú akciu PUNKÁČI DEŤOM. A (nielen) punkáči budú pre deti, ktoré to potrebujú, hrať opäť. Desiaty ročník obľúbeného trojdňového festivalu sa bude konať v tradičnom dátume 27. – 29. august 2020 a bude ešte väčší a lepší ako doteraz.

Festival narástol a posunul sa po všetkých stránkach na vyššiu úroveň. Aj napriek pár drobným nedostatkom bol hodnotený kladne z pohľadu kapiel aj návštevníkov,“ hodnotí stručne uplynulý ročník jeho organizátor Andrej Siget. Desiate vydanie festivalu PUNKÁČI DEŤOM sa bude druhýkrát konať na Letisku Trenčín a nezmení sa ani jeho charitatívna myšlienka – časť peňazí, ktoré sa vyzbierajú na vstupnom, odovzdajú organizáotori nadácii Pomoc deťom v ohrození, ktorá finančné prostriedky rozdeľuje chorým, týraným, zanedbávaným, zneužívaným, postihnutým deťom alebo deťom, ktoré sa ocitli v ohrození zdravia a života.

Festival už teraz, viac ako pol roka pred jeho konaním, oznamuje zaujímavé mená v line-upe, no to je len začiatok. Tie najväčšie lákadlá ešte len pribudnú. Tohoročným prvým prekvapením však bude, že v zozname vystupujúcich sa už neobjavia len punkové formácie, ale aj rockové či metalové bandy. Na akcii totiž pribudne ďalšia scéna s názvom Hard n‘ Heavy, aby sa festival obohatil o ďalšie príbuzné komunity.

Na aké kapely sa však môžete tešiť už teraz? Svoju účasť na festivale PUNKÁČI DEŤOM potvrdili kapely THE TOY DOLLS, MOSCOW DEATH BRIGADE, LOS FASTIDIOS, DEMENTED ARE GO, PROTI SMĚRU, JENNY WOO, CRIM, ale aj PLEXIS, DRIÁK, SOUR BITCH, E!E, THE CRACK či TOTÁLNÍ NASAZENÍ. Naladiť sa môžete aj na SMOLA A HRUŠKY, HOTEN TOTEN, KARPINU, ZÁVIŠ, ZAČIATOK KONCA, THE FIALKY, THE LAST DAYS OF JESUS, MALALATA, DERATIZÉRI a ďalšie. A to je len začiatok...

S kúpou vstupeniek však určite neotáľajte. Už teraz si viete kúpiť trojdňovú permanentku, ale aj jednodňové lístky či zabezpečiť si miesto na parkovisku. A keďže sa osvedčil prenájom zamykacích skriniek aj so zásuvkami, môžete si tú svoju obsadiť už v predpredaji. Všetky vstupenky sú dostupné na invition.eu.

Okrem kúpy vstupeniek môžete tento rok festival opäť podporiť aj prostredníctvom 2% z dane. Do 15. februára si od svojho zamestnávateľa vypýtajte ročné zúčtovanie zaplatených preddavkov na daň a sumu, ktorú budete môcť darovať, poukážte na Občianske združenie Punkáči deťom. Celý postup aj s potrebným údajmi bude dostupný na webe festivalu.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1462/festival-punkaci-detom-sa-pripravuje-na-svoj-desiaty-rocnik/