Zóny pre každého študenta

Hlavný účel šampónov

https://makeup.sk/categorys/22806/

Starostlivo upravené vlasy vyzerajú silne a zdravo, ich čistota priťahuje zlatú žiaru. Na dosiahnutie tohto efektu je potrebný správne zvolený šampón a pravidelná starostlivosť. Samozrejme, že stav a štruktúra kučier je samozrejme ovplyvnené chorobami, hormónmi, vekom atď. Ale vo väčšine prípadov si môžete dať svoje vlasy do poriadku výberom certifikovaných produktov od známych výrobcov so štandardnou sadou komponentov (voda, povrchovo aktívne látky, vitamíny, oleje, príchute).

Hlavným účelom šampónov - profesionálnych aj pre hromadnú spotrebu, je dôkladné očistenie vlasov od nečistôt: prachu, stylingových produktov, mazu. Niektoré výrobky môžu poskytnúť ďalší účinok vo forme ošetrenia, dodania lesku a objemu, posilneniu kutikuly, výživy, intenzívnej hydratácie. Niektoré výrobky môžu poskytnúť ďalší účinok vo forme ošetrenia, dodania lesku a objemu, posilneniu kutikuly, výživy, intenzívnej hydratácie.

Čistota a obnova - šampóny na hydratáciu, výživu, posilnenie vlasov

Predtým, ako výrobcovia zaviedli hromadnú výrobu špeciálnych výrobkov určených na starostlivosť o pokožku hlavy, ľudia používali odvar z liečivých bylín (mäta, harmanček, žihľava). Tiež robili odvar na ražnom chlebe, umyvali si hlavy kyslým mliekom a vajíčka sa pridávali na lesk a získavali bohatú penu.

Niekoľko faktov z histórie šampónu:

Práve prírodné látky sú opäť v trende, len s jediným rozdielom, že teraz spotrebiteľ dostane výrobok pripravený na použitie. Nie je potrebné variť, filtrovať atď. Ceny závisia od krajiny, značky výrobcu, množstva finančných prostriedkov, účelu, nákladov na komponenty zahrnuté v recepte.

Sila a lesk

Sortiment výrobkov pre starostlivosť a hygienu, ktorý sa vyrabaju v rôznych krajinách sveta, vám umožňuje urobiť si presný výber. Vyberte zloženie, ktoré zohľadňuje vlastnosti vlasov: pre tenké a oslabené, farbené, kučeravé vlasy atď. Profesionálne šampóny sa odporúčajú používať v salóne, pretože sú zvyčajne súčasťou rozsiahleho programu starostlivosti a používajú sa v kombinácii so špeciálnymi maskami, balzamami, kondicionérmi. Pri výbere produktov sa zamerajte na zákaznícke recenzie a odporúčania odborníkov.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1539/hlavny-ucel-samponov/