Wings for Life World Run bude aj v roku 2021, App Run registrácia je spustená

Štvrtok, 19.11.2020 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Dobré správy pre všetkých bežcov aj nebežcov – obľúbený charitatívny beh bez cieľovej čiary, Wings for Life World Run, bude aj v roku 2021. Spoločne vyštartujeme v nedeľu 9. mája 2021. Tradične o 13.00 hod. a s rovnakou myšlienkou už po ôsmy raz: vo všetkých kútoch sveta budeme behať pre tých, ktorí behať nemôžu. Na Slovensku je zatiaľ registrácia spustená na organizované App Runy v Trnave a Žiline a na individuálny beh s aplikáciou.

7 ROČNÍKOV, 700 000 ÚČASTNÍKOV, 7 MILIÓNOV KILOMETROV

Wings for Life World Run komunita sa začala formovať už v roku 2014 a počas uplynulých ročníkov sa do globálneho behu zapojilo 700 000 účastníkov. Spoločne sa podarilo odbehnúť neuveriteľných 7 miliónov kilometrov a pre nadáciu Wings for Life vyzbierať takmer 30 miliónov eur. Vďaka príspevkom mohla nadácia podporiť 239 výskumných projektov v 13 krajinách.

S APLIKÁCIOU BEŽÍTE KDEKOĽVEK NA SLOVENSKU ALEBO NA SVETE

Či už ste bežec alebo vozičkár, či si v pohodovom tempe plánujete prejsť 5 kilometrov, alebo si trúfate na maratón, v máji vždy štartujete s celým svetom a stávate sa súčasťou jedného z najväčších charitatívnych behov. Od druhého ročníka sa do tejto akcie dá zapojiť aj prostredníctvom aplikácie, šancu podporiť nadáciu Wings for Life tak má skutočne ktokoľvek a kdekoľvek na svete. Appka je pripravená pre všetkých účastníkov, ktorí nemajú možnosť postaviť sa na hromadný štart a stiahnuť si ju môžete cez App Store alebo Google Play.

Štartovné, ktoré je v prípade App Runu 15 eur, ide v plnej výške priamo nadácii Wings for Life. Tá získané finančné prostriedky rozdeľuje medzi prebiehajúce výskumy a klinické štúdie zamerané na liečbu poranení miechy: „Podpora, ktorú dostávame, je neskutočná! Wings for Life World Run je dôležitým podujatím pre našu nadáciu. Sme nesmierne radi, že práve v týchto časoch izolácie môžeme ľudí z celého sveta spojiť a bežať spolu pre dobrú vec,“ hovorí Anita Gerhardter, CEO nadácie Wings for Life.

Pridajte sa 9. mája 2021 k svetovému behu bez cieľovej čiary aj vy. Registrácia je spustená a na prvých 10 000 prihlásených čaká aj bežecké tričko.

Viac info nájdete na redbull.sk/worldrun a wingsforlifeworldrun.com.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.015 s.