Zóny pre každého študenta

Slovenská stredoškolská ešport liga začína svoju sezónu 2020/2021 a ty môžeš byť pri tom!

Nezmeškaj jedinečnú online ligu a reprezentuj svoju školu v hrách CS:GO, League of Legends a Brawl Stars a zabojuj o ceny v hodnote 1820€.

Chceš si zahrať online turnaj so svojimi spolužiakmi a reprezentovať pri tom svoju školu ? Tak práve pre teba je tu projekt SSEL - Slovenská stredoškolská ešport liga, ktorá štartuje už 11.12.2020. 

Táto liga elektronického športu je určená pre študentov slovenských a českých stredných škôl, ktorí sa môžu zapojiť do súbojov o hodnotné ceny v hrách Counter-Strike: Global Offensive, Brawl Stars a League of Legends. Registrácia na ligu je zadarmo a všetky zápasy sa hrajú online z pohodlia domova. 

Registrácia sa končí už 11.12.2020 12:00 tak sa poponáhľaj! Viac informácií o celom projekte nájdeš na oficiálnom webe.

Do SSEL sa môžu zapojiť aj slovenskí aj českí študenti stredných škôl a gymnázií. Podmienkou je, aby aspoň 60% hráčov z tímu bolo z rovnakej školy. Študenti hrajú o vecné ceny v celkovej hodnote 1820€:

Partnerom SSEL turnaja je spoločnosť Diablo Chairs. 

Projekt SSEL je ďalším dôkazom rozvoja ešportovej scény na Slovensku. Začínajúci a mladí hráči sa môžu postupne zapájať do turnajových súbojov a dokazovať tak svoje herné kvality. Sleduj Slovenskú stredoškolskú ešport ligu na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a pridaj sa na oficiálnu udalosť tu. 

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1584/slovenska-stredoskolska-esport-liga-zacina-svoju-sezonu-2020-2021-a-ty-mozes-byt-pri-tom/