Trináste narodeniny portálu Zones.sk s rekordnou návštevnosťou

Piatok, 08.01.2021 08:00 redakcia
Tlačové správy

Portál Zones.sk potvrdzuje svoju pozíciu lídra medzi študentskými stránkami. Každý rok prináša množstvo nových služieb, informácií, webových a mobilných aplikácií. V trende neustáleho zvyšovania návštevnosti pokračuje aj naďalej. Študentský portál Zones.sk oslavuje trináste narodeniny.

„Snažili sme sa priblížiť študentom, aby sme im čo najviac pomohli počas pandemickej situácie. Ponúkli sme im rozmanitý obsah v podobe poznámok, referátov a praktických príkladov, aby čo najlepšie zvládli online výučbu. Sme veľmi radi, že naše úsilie ocenili pravidelnou návštevou stránok,“ hovorí zakladateľ Zones.sk Ľuboš Demovič. 

V uplynulom roku dosiahol Zones.sk historickú návštevnosť, keď si ho otvorilo vyše deväť miliónov jedinečných mladých ľudí. Portál sústavne pracoval na posilňovaní svojho obsahu a denne naň pribúdali desiatky nových referátov, slohových prác či poznámok. V súčasnosti je v databáze viac ako 22 tisíc študentských prác.

Zones.sk je najväčší študentský portál na slovenskom internete. Zameriava sa na žiakov základných, stredných, ako aj vysokých škôl. Prehľadnou formou im prináša tisícky učebných materiálov, ale aj služby, ktoré môžu využiť vo svojom voľnom čase.

Do jeho portfólia patrí najnavštevovanejší maturitný server Zmaturuj.sk s mobilnou aplikáciou Maturita SK. Okrem toho ponúka aplikáciu Zones Referáty a aplikáciu Školy s komplexnými informáciami o slovenských školských zariadeniach. Študentom sú určené aj ďalšie weby Monitor9.skTestovanie5.skSuperBrigády.sk, VýznamSlova.sk, NájdiPSČ.sk, HladnýŠtudent.sk či Kurz-Euro.sk.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.014 s.