Zóny pre každého študenta

Nadčasové dámske trendy - čo sa oplatí mať vo svojom šatníku?

Dnes je jednoduché vyzerať štýlovo. Stačí vlastniť niekoľko nadčasových kúskov a správne ich spolu kombinovať. Aké kúsky teda určite nevyjdú z módy a mali by ste ich mať vo svojom šatníku aj vy?

Rifle na každú príležitosť

Rifle už dávno nie sú iba mužské robotnícke nohavice. Stali sa totiž fenoménom 20.storočia. Ich sláva ale nikam nezmizla, práve naopak. Dnes sú považované za nadčasový kúsok a minimálne dvoje rifle nájdete v šatníku každej štýlovej ženy. Dámske rifle sú jednoducho dokonalé a hodia sa na každú príležitosť. Môžete si k nim obuť biele tenisky a voľné tričko a vyzerať ležérne v športovom outfite. Ak ste skôr elegantný typ, rifle dolaďte s topom, ktorý zvýrazní vaše ženské krivky, obujte si k nim lodičky a vyzerajte neodolateľne a zároveň uvoľnene.

Dámske rifle sú navyše vďaka nespočetnému množstvu strihov vhodné na každú ženskú postavu. Môžete si vybrať klasické rovné rifle, zvonové rifle, slim rifle, nohavice na traky alebo jegginsy. Rozličné strihy riflí dopĺňa aj výška pásu, rifle s vysokým, stredným alebo nízkym pásom zalichotia každému typu postavy.

Rifle prichádzajú hneď v niekoľkých farbách a odtieňoch. Svetlomodré rifle sú bez pochýb tradičným a nadčasovým kúskom, ktorý musíte mať. Okrem svetlomodrých ale v ponuke nájdete aj rifle tmavších alebo svetlejších modrých odtieňov. Zaujímavým kúskom sú tiež rifle v sivej, bielej alebo v čiernej farbe. Extravagantnejšie typy môžu siahnuť po hravých odtieňoch ako je žltá, ružová, zelená alebo tyrkysová, ktoré outfitu dodajú zas úplne nový rozmer.

Sukňa, ktorá podčiarkne vašu ženskosť

Sukňa je bez pochýb must-have kúskom. Na svoje si opäť príde každá žena, pretože dnešné značky ponúkajú stovky sukní rôznych dĺžok, vzorov aj strihov. Siahnite po mini sukni a ukážte svoje dokonalé nohy alebo zvýraznite svoju ženskosť s midi alebo maxi sukňou. V ponukách nájdete športové, boho aj elegantné kúsky. Sukne džínsové, jednofarebné, kožené, s kvetinovými motívmi alebo s bodkami či pásikmi.







Biele tričko ako kúsok, ktorý vás nesklame

Biele tričko je kúsok, ktorý môžete doladiť k takmer čomukoľvek. Aj preto by ste ich zopár mali vlastniť. Najmä v prípade, ak si potrpíte na vzorované sukne, nohavice alebo bundy, sa vám biele tričko zíde. Môžete siahnuť po tričku vo voľnejšom strihu alebo po takom, ktoré vás obopne ako druhá koža.

Čierne šaty na oficiálne príležitosti

Kedysi boli čierne šaty považované za smútočné. Až do chvíle, kedy Coco Chanel prehlásila, že farebné šaty sú príšerné a ženy na plesoch by si mali radšej obliecť čiernu. Čierne šaty sa tak dostali do popredia a v rôznych prevedeniach a štýloch sa dnes nenosia iba na plesy, ale aj na rôzne oficiálne príležitosti. V čiernych šatách v kombinácii s lodičkami môžete bez problémov zavítať na pracovné stretnutie, rande alebo si ich obliecť v piatkový večer na posedenie s kamoškou. Čierne šaty sú dostupné v rôznych štýloch. Áčkové, puzdrové alebo šaty s rovným strihom, stačí si iba vybrať také, ktoré budú lichotiť vašej postave.

Už viac nemusíte robiť kompromisy. Štýl si totiž poľahky kúpite. Skutočne stačí šatník naplniť niekoľkými nadčasovými kúskami, vďaka ktorým zažiarite pri každej príležitosti.

Zones.sk – Najväčší študentský portál
https://www.zones.sk/magazin/1637/nadcasove-damske-trendy-co-sa-oplati-mat-vo-svojom-satniku/