Ľadvinky nevychádzajú z módy. Akú si vybrať, aby ste vyzerali štýlovo?

Štvrtok, 17.06.2021 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Kedysi slávny turistický kúsok, dnes módny a jednoducho kombinovateľný doplnok, ktorý si zamilovali muži aj ženy po celom svete. Áno, presne tak, hovoríme o ľadvinke, praktickej malej kabelke, ktorú so sebou môžete nosiť všade.

Ľadvinka je nadčasový doplnok

Už dávno sa za ľadvinku hanbiť nemusíte. Móda sa vyvinula a nálepku "nevkusný" kúsok ľadvinka viac nenosí. Naopak, ide o doplnok, ktorý je módny aj štýlový. Je tak šik, až by si zaslúžil zbaviť sa svojej povesti.

Ľadvinky boli populárne už v 90.tych rokoch minulého storočia. Mohli ste ich dokonca zazrieť aj v známych seriáloch ako napríklad Sex v meste.

Niekedy v roku 2017 sa trend opätovne dostal aj medzi nás. Jednoduché dizajnové ľadvinky sa objavovali na rôznych módnych ikonách - písali o nich blogeri a nosievali ich influenceri.

Výhody ľadvinky

V súčasnosti sú ľadvinky dokonalým doplnkom, ktorý môžete nosievať všade. Na prvom mieste je bez pochýb ich praktickosť. Ľadvinka je malá a preto vám nijako nebráni v pohybe, nosí sa pohodlne, máte ju neustále na očiach, preto si do nej môžete odložiť napríklad peniaze a dôležité doklady, je vhodná pre mužov aj ženy a samozrejme, prichádza v mnohých podobách a štýlových prevedeniach, vďaka čomu si vyberú aj tí najnáročnejší. Ľadvinka je navyše módna a trendy a vy ju tak bez ostychu môžete kombinovať s desiatkami rôznych oufitov.

Ako nosiť ľadvinku?

Ľadvinku môžete nosiť okolo pása, cez rameno aj hrudník. Ide o doplnok, ktorý je skvelou voľbou ku každodenným, športovým aj elegantným outfitom. Nezáleží ani na ročnom období, ľadvinku totiž využijete ako v lete, tak aj počas zimného obdobia.

Ľadvinku skombinujete napríklad s kostýmom a dodáte tak biznis outfitu sviežosť a osobitý ráz. V takomto prípade si ľadvinku môžete so sebou zobrať na pracovné stretnutie alebo spoločenskú udalosť. Perfektne doplní aj maxi šaty, džínsy alebo elegantný kabát v áčkovom strihu.

Čo sa topánok týka, ani tu sa nemusíte báť rôznorodých kombinácií. Ľadvinky môžete dopasovať k lodičkám, sandálom aj teniskám.

Nebojte sa odvážnych vzorov

Extravagantné typy si môžu vyberať z odvážnejších farieb. V móde je tento rok oranžová, ružová, červená farba alebo krikľavo žltá farba, ktorú nájdete na ľadvinke Chiara Ferragni. Výnimkou nie sú ani metalové odtiene, alebo leopardie či kvetované vzory, ktoré ponúka značka Guess. Okrem vkusných praciek a značiek, ľadvinky zdobia aj strapce alebo reťaze.

Pokiaľ ste skôr za jednoduchosť a uprednostňujete elegantné doplnky, ani v tomto prípade nebudete sklamané. Ľadvinky od značky Pinko v tradičnej čiernej, bielej alebo kráľovsky modrej farbe podčiarknu vašu ženskosť .

Ľadvinka je iba jeden z mnohých doplnkov, ktorý doplní váš šatník

Ak hľadáte ďalšie módne kúsky k outfitom, vyskúšajte smart hodinky, ktoré sú nielen štýlové, ale disponujú aj desiatkami rôznych funkcií.

V letných mesiacoch myslite aj na štýlovú šiltovku, ktorá vás ochráni pred silným slnkom. Šiltovky od rôznych značiek ako sú Guess, Nike alebo Tommy Hilfiger nájdete v nežných prírodných odtieňoch, ale tiež vo výraznej červenej alebo horčicovej farbe. Okrem šiltovky môžete siahnuť po pestrofarebnej šatke, ktorá je štýlová a poskytne vám ochranu pred slnečnými lúčmi.

Vyberte si doplnky, ktoré práve potrebujete. Na Eobuv.sk ich nájdete všetky (www.eobuv.sk/doplnky) od známych značiek a za skvelé ceny. Tie pravé si skutočne nájde každý.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.018 s.