Pohodlné a módne topánky pre študenta

Pondelok, 26.07.2021 11:00 redakcia
Správy pre študentov

Pohodlnosť topánok je základom pre ich každodenné nosenie. Zároveň je ale veľmi dôležité, aby boli nadčasové a dobre sa kombinovali s každým outfitom. Študenti trávia väčšinu času v škole, a tak potrebujú mať pohodlnú obuv, ktorá im počas dňa nebude prekážať pri plnení ich študentských povinností. Aké topánky pre študentov sú ideálne na každodenné nosenie do školy – teda sú pohodlné a dobre sa kombinujú?

Pohodlné a módne? Jednoznačne tenisky!

Tenisky sú v poslednej dobe veľmi populárne, pretože kombinujú pohodlnosť, ležérnosť a pritom sa dajú veľmi variabilne kombinovať do širokého spektra (športových aj elegantných) outfitov. Pre študentov sú prvou voľbou, pretože ide o ideálnu vychádzkovú obuv, ktorá je pohodlná a zdravotne nezávadná. Môžete ich mať na nohe celý deň a neodrazí sa to na zdraví vašich nôh a rovnako sa nebudete cítiť nekomfortne.

Pokiaľ chcete, aby ste tenisky naplno využili voľte neutrálne odtiene, ktoré budete môcť kombinovať so všetkým vo vašom šatníku. Medzi praktické odtiene patria béžová, biela, čierna, či šedá. Všetky tieto farby môžete dokombinovať k výrazným aj neutrálnym odtieňom a tenisky tak naplno využijete. To je pre študentov veľmi výhodné, keďže majú obmedzené finančné prostriedky.

Aj napriek finančným obmedzeniam sa však pri výbere obuvi oplatí investovať do jedného kvalitného páru. Takéto topánky vám totiž umožnia lepšiu stabilitu pri chôdzi a rovnako chránia vašu nohu pri pohybe po akomkoľvek teréne. Voľba nesprávnej veľkosti a zlého nekvalitného materiálu môže spôsobovať nadmerné potenie (tým napríklad vznik plesní) alebo rôzne bolestivé deformácie. Ak na chcete nosiť kvalitné topánky každý deň, budete potrebovať väčšiu vstupnú investíciu, ktorá sa vám však niekoľko násobne vráti.

Kde môžu študenti nakupovať tenisky?

Nakupovanie dnes nepredstavuje žiaden problém. Môžete využiť kamenné predajne alebo internetové obchody a vyberať si tak zo širokého spektra možností. Pri nakupovaní na internete máte zväčša omnoho širšie spektrum produktov, z ktorých si môžete vyberať. Nákup v kamennej predajni má zasa výhodu v tom, že si môžete dané produkty reálne vyskúšať a vidíte ich na vlastné oči.

Ideálnym kompromisom je preto obchod, ktorý umožňuje nakupovať oboma variantami. Medzi takéto skvelé obchody patrí napríklad CCC, ktorý umožňuje nakupovať rovnako na internete, ako aj v kamennej predajni. CCC vo svojom sortimente ponúka nespočetné množstvo kvalitných kúskov obuvi,čo využije (nielen) každý študent.

Trendy tenisky v roku 2021

Medzi módne trendy pre tenisky v roku 2021 patria napríklad svieže letné kúsky v žiarivých farbách. Pre rok 2021 sú trendy sivá a žltá, ale nič nepokazíte ak neutrálnu farbu doplníte výraznou fialovou, oranžovou, či žltou. Takéto tenisky si všimne na ulici každý a pri troche kreativity sa dajú aj veľmi dobre kombinovať. Okrem toho sú ešte stále populárne a trendy vysoké podrážky, ale rovnako aj vysoké členkové tenisky. Obľúbené sú aj rôzne tenisky s výrazným logom, ktoré bývajú v mnohých farebných prevedeniach, prípadne pre originalitu môžete siahnuť aj po rôznych limitovaných edíciách.

Či už zvolíte nadčasové kúsky, vo forme neutrálnych farieb, či trendy pre rok 2021, vždy je základom voľba správnych parametrov. Aby ste topánky naozaj vynosili, musia byť predovšetkým pohodlné, a preto je dobré si ich v predajni poriadne vyskúšať. Nadčasové kúsky vám môžu poslúžiť aj niekoľko sezón. Nezabúdajte tiež, že tenisky sa v súčasnosti dajú kombinovať ku všetkému, a tak ich využijete na tvorbu nespočetného množstva outfitov, a práve preto sú ideálne pre každého študenta!

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

Meno: Lorinka
Pridané: 28/09/2021 12:10
tiež mam velmi rada tenisky. najradšej mam biele a ,,zlate,, z differenta. Hodia sa snad k všetkemu .


Odporúčame

Vygenerované za 0.016 s.