Tipli: 3 tipy ako ušetriť pri každom vašom nákupe

Piatok, 30.07.2021 08:00 redakcia
Správy pre študentov

Ešte ste nepočuli o internetovej stránke Tipli.sk? Máme pre vás zopár tipov, ako môžete s Tipli ušetriť pri každom vašom nákupe či už online alebo v kamennom obchode. Prečítajte si, ako na to.

Peniaze späť z vašich nákupov na internete

Vedeli ste, že z nákupov v internetových obchodoch môžete získavať peniaze späť? Ide o takzvaný cashback, čo v preklade znamená peniaze späť. Princíp cashbacku je veľmi jednoduchý. Stačí, ak sa zaregistrujete na stránku Tipli.sk a začnete ju pri nákupoch využívať. Služba je navyše úplne zadarmo.

Na Tipli nájdete viac ako 600 obchodov, z ktorých po nákupe získate peniaze späť. Funguje to nasledovne. Vyberiete si obchod, v ktorom chcete nakúpiť a prekliknete sa do neho cez Tipli. Ďalej už len nakupujete, ako zvyčajne. Časť peňazí, ktoré v obchode miniete, sa vám automatický vráti späť na váš účet. Výška odmeny, ktorú môžete získať, je uvedená v indexe pod názvom obchodu. V niektorých obchodoch môžete získať až 10 % späť z ceny, ktorú ste minuli. Napríklad pri nákupe v obľúbenom obchode s obuvou Deichman môžete získať až 4 % späť.

Kupóny pre ešte výhodnejší nákup

Ak by vám peniaze späť nestačili, v e-shopoch môžete ušetriť ešte viac. Tipli ponúka na svojej stránke desiatky výhodných zľavových kódov na vaše nákupy. V kategórií Zľavy nájdete množstvo exkluzívnych kupónov, ktoré môžete využiť v kombinácií s cashbackom a ušetriť tak desiatky eur.

Ak nakupujete v konkrétnom obchode, v jeho profile na stránke Tipli nájdete vždy aktuálne zľavové kupóny, ktoré môžete využiť. Žiadna zľava vám odteraz neunikne.

Letáky plné akčných zliav

Tipli ale myslí aj na to, aby ste ušetrili v kamenných obchodoch. Vďaka akčným letákom môžete využívať zľavy v obchodoch ako Lidl, Kaufland alebo Jysk. Špeciálnu ponuku objavíte každý týždeň v letáku Coop Jednota. Prelistovať si môžete aj akčný leták Kika, v ktorom nájdete najkrajší nábytok za tie najvýhodnejšie ceny.

V kategórií Letáky sú každý deň tie najnovšie letáky a katalógy. Môžete sa v nich informovať o novom sortimente v ponuke alebo zľavách na vybraný tovar.

Komentáre

TIP: Zaregistruj sa a vystupuj pod vlastným Zones ID.

K dispozícii nie sú žiadne komentáre.


Odporúčame

Vygenerované za 0.019 s.